- 1 Ocak 2011
- 15.336
- 10.404
- 1.838
Senin gibi Mod olmaz olsun@Semih Nalbant adlı iftiracı sonunda giris yapmıs!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senin gibi Mod olmaz olsun@Semih Nalbant adlı iftiracı sonunda giris yapmıs!!
Oğuzhani niye engelledin renkdaş. Bir yanlısı mi oldu kulağını çekeyim onunBilgi için teşekkürler.
Kesin yenilecegiz ne bu gevseklik ya
@Hayri Cund başkan mac skoru alalim lütfen![]()
Bizmi çıkacağız olm maca
Ben evet desem bile Keramettin beni ihraç etme olasılığı nedeni ile konuyu 10.000 mesaj atılıncaya kadar açık tutar.Gece 12 gibi konuyu kapatalım derim.

Gusül alBen evet desem bile Keramettin beni ihraç etme olasılığı nedeni ile konuyu 10.000 mesaj atılıncaya kadar açık tutar.![]()
Ben evet desem bile Keramettin beni ihraç etme olasılığı nedeni ile konuyu 10.000 mesaj atılıncaya kadar açık tutar.![]()
Renkdaş tiyatro mu burası yavBelki linclenecegim bu yazdıklarımdan ancak, senelerdir taraftar ne işe yarar anlamadım.
55 binnkisi bağırırken o gürültüde topu daha iyi oynamayı bırak icimden bi susun amk derdim herhalde
Berblood yok yaniNando
Boey
Nelsson
Abdelkareem
van Aanholt
Midtszö
Oliveira
Mertens
Whiteturkson
Whiteday
Sefer
11 tahminim bu şekil.
Şimdi karsıma cıktı. Yasaklı kaynak degıl diye biliyorum ama daha önce bir şey bildikleri oldu mu ki @Sergen Zeren bilir. Bilgi vereklermiş güya cumhurbaşkanı sözcüsü sanki .k
Belki linclenecegim bu yazdıklarımdan ancak, senelerdir taraftar ne işe yarar anlamadım.
55 binnkisi bağırırken o gürültüde topu daha iyi oynamayı bırak icimden bi susun amk derdim herhalde
evetBu nöbet gelen giden olmaz