Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hevesimi kaçıran nokta yıllardır kronikleşen kapalı savunma açamama ve set oyunu oynayamama problemi. Kapanan takımlara karşı organize pozisyon üretemiyoruz bir türlü. Bence bunun sebebi de pas konusunda bazı sıkıntılı topçulara sahip olmamız ve ilerde yeterince kreatif oyuncumuzun bulunmaması. Bu problemi çözemezsek şampiyon olamayız
Mertens takıma girince o isim olacaktır. Ayrıca bu maç ilk yarıda frikik hariç 2 pozisyonumuz oldu kilidi açmak için hatta doğru paslar verilse çok daha fazla olacaktı bu biraz da bugün özelinde yeni takım olmamız nedeniyle diye düşünüyorum. Biraz zaman vermek lazım.

Ne olursa olsun ipin ucunu kaçırmamamız lazim. Hamleler nerelere yapılacaksa da ivedi şekilde yapılması gerek, fikstür zor. Böyle saçma sapan puanları bırakırsak kafadan çok ah vah çekeriz ileride.

Nelsson bonuslu 20 m euro gibi rakama giderse

Evander - 6 m euro bonservis
Olsen - 2.5 m euro bonservis
Umut Bozok - 1.5 m euro bonservis
Vargas - 3.5 m euro bonservis
Belotti - bonservis yok (Belotti olmuyorsa alternatif biri gelsin.)
Denayer - bonservis yok / Kaan Ayhan 4.5 m euro bonservis (İkisinden biri)

Gomis gitmeli
Ömer gitmeli
Taylan gitmeli
GÖT gitmeli diyorsun yani kısaca...

Yerli forvet şart. Stoper net şart. Kanat muhakkak alınmalı.

Italyanlar genelde sanki disarida yapamiyorlar. Immobile'de Italyada leblebi gibi gol atsa bile, ne Almanyada ne Ispanyada yapabilmisti. Herif Almanyadayken Almanlar cok soguk, beni daha bir tane takim arkadasim evine yemek yemeye cagirmadi diye sitem ediyordu.

Bunu hatirliyorum. Alman spor Tv lerde dalga geciyorlardi herifle bu konuda bebek gibi agliyo diye yok kimse davet etmemis falan filan. Almanlar degisik millet, bunu bir almanci diyor.

Mertens takıma girince o isim olacaktır. Ayrıca bu maç ilk yarıda frikik hariç 2 pozisyonumuz oldu kilidi açmak için hatta doğru paslar verilse çok daha fazla olacaktı bu biraz da bugün özelinde yeni takım olmamız nedeniyle diye düşünüyorum. Biraz zaman vermek lazım.
Bardağa dolu tarafından bakıyorsun anlıyorum ama kanatların sürekli rakip savunmaya takılması veya pas hatası yapması üstüne kreaktiflik eksikliği giderilmezse cidden şampiyonluk çok çok zor.

Evander dar alanda iyi
Dar alanına bir şey demiyorum ama ben hızlı birisini istiyorum. Dribling yeteneği olan 10, şu an vizyonundan daha önemli bence. Evander gelirse bunu kanattan almak gerekiyor ama 2 kanat oyuncumuzda içe kat ediyor. Oyun çok daralıyor. Kanatların çizgiye basması ve ortadan delmek gerekiyor gibi. Bekler çizgide kalınca yeteri kreatifliği, tercihleri yapamıyorlar.
belotti için neden ümitlendin,kim ne dedi ki
Pedulla haber girdi ya :sneaky:

Dar alanına bir şey demiyorum ama ben hızlı birisini istiyorum. Dribling yeteneği olan 10, şu an vizyonundan daha önemli bence. Evander gelirse bunu kanattan almak gerekiyor ama 2 kanat oyuncumuzda içe kat ediyor. Oyun çok daralıyor. Kanatların çizgiye basması ve ortadan delmek gerekiyor gibi. Bekler çizgide kalınca yeteri kreatifliği, tercihleri yapamıyorlar.

Pedulla haber girdi ya :sneaky:
ne zaman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt