Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
Damardan transfer istiyorum başka türlü kendime gelemem
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O orta saha var da cift forvetin birisi hizli birisi top tuta bilen olacak. O yok bizdeÇift forvet oynayacaksan önce orta sahan çok iyi tempo yapmalı.
Damardan yok Shamardan verelim?Damardan transfer istiyorum başka türlü kendime gelemem
Müldür ve cengiz sart su takimanelsson'u 20-25'e okutacaksak müldür'e girmek lazim hatta kaan ayhan veya koray günter de olur yaninda.
Emre Akbaba'yla devam edersek takım akıl sağlığını kaybedecekne transferi bea. maçtan önce büyük bir şevkle forumda döndürülen ocak ayında mağlup olduğumuz giresun maçı kadrosu için bile bu takımın giresunu yenmesi gerekir deniyordu. bu maçları kazanmak için de dransfer yapıcaksak klübü devletimizin atayacağı bir yetkiliye şimdiden devredelim. ha genç yabancı alınabilir o hakkımız var. 11 oyuncusu lazım demeyin.

Yeri gelir kadro, hocaya ihtiyaç duymadan maç kazandırabilir. Bizim kadromuz o seviyede değil henüz. Efsane bir hocamız da olmadığına göre?aynen bu maçı kadro yetersizliğinden kazanamadık allahım yarabbim ne transfermiş be kardeşim ne zaman doyacaksın
Olsun alt yaşlarda gruplarında yaşa bakılır ona göreNerdeyse 2yil. 20ay var aralarinda
Emre Akbaba hayaleti yerine oynasa ilk yarı belki 3'lük yapardık
olsen gelsin ilik gibiymiş bu ne yaw
![]()
Andreas S. Hanche-Olsen, Instagram: "Prøve litt ferie❤️🔥"
2,113 likes, 1,575 comments - andreas.hancheolsen, June 19, 2022: "Prøve litt ferie❤️🔥".www.instagram.com
Umut kardeşime laf ettirmem sen uza biraderimUlan yetti senden cektigimiz, uza
Dün gece 3 takım Belott için devrede diye girdi, sabah o isimlerden birinin bizim olduğumuzu söyledi. Önceden ilgili olduğumuz bile yalanlanıyordu.ne zaman
Okan hoca bugün ki maçı telafi edecekse Trabzon deplasmanında telafi etmesi lazım