Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 62.321
- 76.382
- 4.218
Adam bana demiyor ki Ömer'e diyorUmut kardeşime laf ettirmem sen uza biraderim![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam bana demiyor ki Ömer'e diyorUmut kardeşime laf ettirmem sen uza biraderim![]()

Yorumlara bakin. Kim ve ne oldugunu bilmeyen hırbo hanzolar "Come to GS" bombardimana baslamis.olsen gelsin ilik gibiymiş bu ne yaw
![]()
Andreas S. Hanche-Olsen, Instagram: "Prøve litt ferie❤️🔥"
2,113 likes, 1,575 comments - andreas.hancheolsen, June 19, 2022: "Prøve litt ferie❤️🔥".www.instagram.com
Yok 7-0Skoru simdiden soyleyebilirim sana
3-0
ne transferi bea. maçtan önce büyük bir şevkle forumda döndürülen ocak ayında mağlup olduğumuz giresun maçı kadrosu için bile bu takımın giresunu yenmesi gerekir deniyordu. bu maçları kazanmak için de dransfer yapıcaksak klübü devletimizin atayacağı bir yetkiliye şimdiden devredelim. ha genç yabancı alınabilir o hakkımız var. 11 oyuncusu lazım demeyin.
O zaman haklı vınlat gitsinAdam bana demiyor ki Ömer'e diyor![]()
dubois dönmez ise,trabzon sadece erenle bile avlayabilir.halbuki dün eren defansif anlamda biçok kere bos bıraktı lubonidzeyi.yunus ordan avlayabilir trabzonuSkoru simdiden soyleyebilirim sana
3-0
TS mi aLır?Skoru simdiden soyleyebilirim sana
3-0
Yok 7-0
Olsen daha güzelKarisi daha bir ilik gibi pridem benim
Yapmayacak işte luyindama in bir bjk maçı var maçta süperdi. Sonra iki hata maç gitti. Stoperin full konstare olması lazım. Yoksa maç gidiyor.Abdül kötü oynamadi hatta nelssondan iyi oynadi. O hata yakti onu ama toparlanir.
Hoca en azından gördüğümüzü görüyor takımı övüp tek kale oynadık demiyor
Öyle ama bence maç içinde akılda kalan bir Seferovic pozisyonu var bu tarz açıklamalar iyidir iyi oynadık deseydi sağlam söverdikhalbuki seferovicin karşı karsıya kacırdıgı ve keremin dönüp vurdugu bi pozisyon daha var

Hoca en azından gördüğümüzü görüyor takımı övüp tek kale oynadık demiyor
Bu da önemli bir açıklama bugün en az 10 tane orta auta veya taça gitti, Kazımcan 1 tane güzel orta açtı Seferovic ona iyi kafa vuramadı ama en azından net pozisyondu.