Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Futbolculara gram lafim yok

Istersen koy messiyi

Su hocayla kafasina gore takilir

Dubo mubo fark etmeeeez

Takimda sistemin taktigin t si yok

Oyuncular kafalarina gore takiliyor
Sen de abarttın iyice renkdaş 1 maçla hoca asılır mı. Terim 3 sene futbol demeye bin şahit gereken bişey izletti bize. Okan buruka da biraz zaman verelim en azından

Dursun transferde isim vermem bize zarar veriyo diyo hakli olarak okan ise her toplantida bir bir isimleri acikliyo

Biraz da sans isi bence momentumu yakalamak önemli. Baskili basladik maca Sergio‘nun duran topu girse mesela maç farka bile gidebilirdi. Ardindan kilit açilmayinca gerildik yine. Abdülkerimin hatasinin zamanlamasi da inanilmaz talihsiz bence yine maçin kilit dakikalarinda yapilan hata moralleri yerle bir etti.

Beni yine de umutluyum
takım umut verici oyuncu anlamında ama hoca değil.

Yalnız şu bostaki oyuncuları şu saatten sonra almak mantıklı olmayacak gibi. Yonetim transferleri kampa yetiştirmedi. Kamp yapmayan takıma yapılan eklemeler bile belli bir maç yemposuna kadar kahirlik olabiliyor. Mümkünse yapılmak istenen transferler mevcut takımları ile halen calisma yapan kişiler olsun.

Top taşıma konusunda takım kötü olunca o da etkisiz kalıyor Emre Akbaba merkez de ilk yarı çok top ezdi oyuna sokamadık bence sorun Seferovic değil bugün Kerem ve Yunus çok fazla çizgiye inmedi kapanan takımları da çizgiye inmeden açamazsın.
reis orasına katılıyorum zaten ama bugun birkaç kez çok ağır kaldı. sırtı dönük top alırken güçlü duramadı. fiziksel olarak hazır değil orası kesin ama umarım geçici bir düşüştür bu

Oliveira bu arada basit hatalar yapmasına rağmen yaratıcılık bakımında takımda ondan daha iyi uzun top veya oyun görüşü olan 1 tane adam yok o yüzden 10 numara transferini acil olarak gerçekleştirmemiz lazım.

reis orasına katılıyorum zaten ama bugun birkaç kez çok ağır kaldı. sırtı dönük top alırken güçlü duramadı. fiziksel olarak hazır değil orası kesin ama umarım geçici bir düşüştür bu
Umut Bozok veya Belotti gibi bir hamlemiz olsa aslında ona da yarayacak.

rennes monacospor maçına bakın doğan alemdar feci bir hata yapmış.

Geçen hafta takımı nasıl göklere çıkararak hata ediyorsak bir mağlubiyette de dibe atarak hata ediyoruz bugün kötü müydük kötüydük ama bu takım otursun o zaman görelim ben takıma inanıyorum rakipler Avrupa'da olacak illa ki ekstra puan kayıpları olacak biz yeni bir takımız otursun olmuyorsa hoca da eleştirilir ama bugün Torreira bile el kol işaretleriyle yanındaki adamları oynatmaya çalışıyordu. Bugün artık bitti geçmişe bakmayalım önümüzde 2 zor deplasman var aslında Ümraniye deplasman sayılmaz 15-20 bin taraftarımız olacak Trabzon deplasmanına da takım oturmuş olur.

Sen de abarttın iyice renkdaş 1 maçla hoca asılır mı. Terim 3 sene futbol demeye bin şahit gereken bişey izletti bize. Okan buruka da biraz zaman verelim en azından

Ft eskiden hocanin hasiydiii hasi

Bam bam bam dedikleri sey taktik sistemdi
Kaos diyorlardi cunki hicbirsey anlamiyordi
Adam saha icinde kalp mesaji yaptiriyordu rakibi acip acip kapatiyordu rakip neye ugradigi sasiriyordu

Ft ne zaman su vizyon tayfaya kandi yok pas futbolu yok tikitaka orada bitti

En iyi bildigi seyi kalp masajini birakti orada bitti

Ve ben en buyuk antisi oldum

Okandan niye birsey olmayacaginida soyleyeyim

Oyunu okuyamiyor

Oyunu okuyamayan adamdan buyuk hoca olmaz

Kucuk takima Taktik ustunlugu veren hocadan buyuk takima hoca olmaz

Bu 1 maclada gozukur nasil ki kotu futbolcuyu bi ust lige ciktginda bal kabagi gibi ortaya ciktigi gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt