Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Moralim cok bozuk ya..

Saat 3 oldu uyuyamiyorum

Sigara ustune sigara yakiyorum

Millet tipis tipis uyudu ne guzel

Dertlendim resmen sorun cok buyuk cunki
Yazik olacak yonetimin emeklerine

Yanlis hoca sectiler

Daha kimse farkinda degil pek gibi hoca sorununun ne kadar buyuk oldugunu
Futbolcularda tinlamiyor okani
Cok belli

Yazik ya okadar yatirima okadar emege okadar paraya

Gecen senede giresun macinda yendigimiz macdan sonra boyle kederlenmistim sezonun cop olacagini anlamistim yine ayni zamanlardi

Bu hocaylada yine tum sezon cop olacak

Yazik ki ne yazik

Belotti falan istemeyenler vardı işte bu yüzden seferoviç her top geldiğinde eli ayağına dolandı rakip kapanınca gücü yermedi adamın bize ayı gibi forvet lazım he Giresun’da çok kapalı oynadı ben takımdan hala ümitliyim bu takım şampiyon olur ama 10 numara lazım mertens sürekli oynucwk adam değil Sefer yerine forvet Emre yerine 10 numara kerem yerine Onyekuru tarzı kanat lazım

garip şekilde son bölümü sağ kanat olmadan oynadık
mertens girdikten sonra kerem muhtemelen sağa geçecekti ama geçmeyip ortada takıldı
değişik bir görüntü oluştu sahada
bir ara boey ileriye çıktı. spiker de uzun boyunun avantajını kullanmak istiyor dedi. la adam 1.80 bile değil

son dakikalarda takımın kafası karıştı bence epeyce.
Okan takıma hakim görünmüyor kulübe de Torrent vari idi. Oyuncu sıvazlamaktan başka şeyler yapan hoca lazım. Bay Terim kadar değil tabi ama oyuncular kulübede hocanın gerginliğini hissedecek. Tut sağa sola 2 şişe filan fırlat bir şey yap Hamzoğlu bile delleniyordu arada!!

Yunus topu cizgiden alip iceri giren bir adam en verimli rolu bu

Yunusu ortakanat gibi kullandi adam ya

Resmen o ortada ki panayira sokup verimsizlestirdi şok gecirdim

Kanatlari bosaltip beklere alan acayim dedide kanatlara top atacak adam bulamadi ( bi iki kere oli pvaya atti hepitopu) yinede cocugu cizgiye atmadi

Vallahi dehsete dustum bugun okani izlerken

Kereminde ztn canina saglik ortaacikda oynamak ztn egoist her aldigi topu sut atmak icin kullandi herif ya sut atamayacagini anlayincada sacma sapan pas verip kaptiriyor cunki kafasinda pas atmak yok sut atmak var
Kafasinda pas olgunlugu olmadigi icinde paslari hep hatali oluyor

Birde okan yunusla keremi ortaya koyatak ortasahayi guclendirdigini sandi
Onun icin o cift forvet cilginligina gitti

Ulaaaaan 3 yasinda ki oglum bile bilir yunusla kerem ortasahada oynamak icin cok yumusaklar onlari orzaya koydugun an sadece golge olurlar

Cizgide kimse olmayincada giresun her kaptigi topu beklerine atip takimini rahatlatti

Belotti falan istemeyenler vardı işte bu yüzden seferoviç her top geldiğinde eli ayağına dolandı rakip kapanınca gücü yermedi adamın bize ayı gibi forvet lazım he Giresun’da çok kapalı oynadı ben takımdan hala ümitliyim bu takım şampiyon olur ama 10 numara lazım mertens sürekli oynucwk adam değil Sefer yerine forvet Emre yerine 10 numara kerem yerine Onyekuru tarzı kanat lazım
Surekli oynamiyacaksa niye 4milyon avro veriyoruz?

Okan takıma hakim görünmüyor kulübe de Torrent vari idi. Oyuncu sıvazlamaktan başka şeyler yapan hoca lazım. Bay Terim kadar değil tabi ama oyuncular kulübede hocanın gerginliğini hissedecek. Tut sağa sola 2 şişe filan fırlat bir şey yap Hamzoğlu bile delleniyordu arada!!
Torrent iyi oynatiyordu bizi bazen.

okan biraz aykut kocamanvari mrmrmrmr konuşan biri gibi aykut da iyi topçuydu ama sıtandart bi hocaydı okan da öyle olabilir. bu kadar global hamleler yapılacaksa da yabancı düşünülebilirdi. mertens filan.
Montella olabilir de vınla diye cevap alırız herholf

Montella istesek de gelmeyebilir. Buyuk takim calistirayim triplerini falan gecmistir artik kralini italyada calistirdi ztn. Ads iyi bir konfor alani sunmus adama gayette mutlu gozukuyor. Yurtdisindan uber teklif almazsa adsde kalmaya devam eder bence

buruk 4 4 2 yapıp sıçtı ama esas sıçış marcaonun yetini abtülrezzakla dolduracağını düşünen zihniyete ait , golü bi şekilde bulabilirdik akbabanın yerine mertensi alması yeterli olabilirdi mesela , ama sergionun da çıkmasıyla maç tamamen geberdi..ayrıca van angutun da davarın teki olduğunu hatırlatalım, ortaları istisnasız dağa taşa gidiyor böyle bi bek olmaz... dubois gelince biraz düzeleceğimizi düşünüyorum lakin sol kanat ve stoper transferi şart görünüyor.

Emir reis asil sorun hucumda ki tek uzunu olan takima orta yaptirtmak

Montellayi istesek de gelmeyebilir. Buyuk takim calistirayim triplerini falan gecmistir artik kralini italyada calistirdi ztn. Ads iyi bir konfor alani sunmus adama gayette mutlu gozukuyor. Yurtdisindan uber teklif almazsa adsde kalmaya devam eder bence
bize gelmesi kendi adına intihar olur ya. hemen ilk mağlubiyette bi yandan ftciler çıkacak, bi yandan alman tdciler çıkacak falan, bu taşın altına girmek mantıklı iş değil

Haftalarca, hatta aylarca kafa yorup transfer peşinde koşan cefakar taraftarımız bu futbolu hak etmedi arkadaş. İç sahada Giresun'a karşı bu kadar az pozisyona girmek akıl mantık sınırlarını zorluyor. Giresun bişey oynasa neyse. Adamlar defansa çekildi, baskı bile yapmadılar. Fizik olarak bizden iyilerdi. Çok fazla sıkıntı yaşamadan bitirdiler maçı...

Saat 3 oldu uyuyamiyorum

Sigara ustune sigara yakiyorum

Millet tipis tipis uyudu ne guzel

Dertlendim resmen sorun cok buyuk cunki
Yazik olacak yonetimin emeklerine

Yanlis hoca sectiler

Daha kimse farkinda degil pek gibi hoca sorununun ne kadar buyuk oldugunu
Futbolcularda tinlamiyor okani
Cok belli

Yazik ya okadar yatirima okadar emege okadar paraya

Gecen senede giresun macinda yendigimiz macdan sonra boyle kederlenmistim sezonun cop olacagini anlamistim yine ayni zamanlardi

Bu hocaylada yine tum sezon cop olacak

Yazik ki ne yazik

Hepimiz hayal kirikligina ugradik bugün kimse bu sonucu beklemedi. Sonucdan ziyade oynadimiz futbol berbatdi ve hic isik vermiyor. Cok pozisyona girersin, atarsin, vurursun top girmez sansizlik dersin. Biz Pozisyona bile giremedik.

Yinede moralimizi yüksek tutmaya calisalim, henüz ligin 2. hafta. Toparlicaz Insallah.

Elbette gelenler gidenler olacak daha bir kac hafta transfer zamani var, böyle yeterli olmadigini hoca ve yönetim de görüyordur.

Zaten kötü sonuclar bu sekil devam ederse hocanin suyu tasar. Hoca olarak kimi isterdin?

Mertens kardesimize 4milyon avro verip show yapmak yerine, 2Me Umut Bozok alinabilirdi mesela.

Veyahut 2.5milyona hem sag hem sol kanat oyniyacak Reiss Nelson alinabilirdi.

Rast gele show pesinde transferler yapiliyor, hic takim dusunulmuyor.

Yok listeymis, yok Buruk sunu istemis. Futbolu yonetenin beyni olacak, baska takimlar bilmiyormu 4mil verip Mertensi almayi?

1mil kira 2.3mil maas bagladigin Seferovici 3kere saglik kontrolune almakmi politikamiz? Bu mu yani alabilecegimiz forvet?

Isimler transferi yerine ihtiyac transferi yapilmasi lazim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt