Dün maçtan sonra sinirimden tv yi actirmadim kimseye , öyle bir manyağız ki kötü sonuç eşimle aileme bile yansıyor. 1 gram uyuyamadım saat 6 ya kadar açtım ilber ortaylı izledim sabaha kadar , sırf kafam dağılsın diye. Geçmedi hala sinirim , maçın bitmesine 40 50 dk varken neyin telasi bu okan hoca çift forvete dönüyorsun , orta sahan yol gecen hani oluyor? Kerem ergeni dururken yunusu nasıl çıkarırsın? Kimse forvet falan demesin bu takıma TAS GIBI 1 SANTROFOR - DMC BAGLANTISI YAPACAK 10 NUMARA LAZIM. O defanstaki kazmalarin birisi beni satın diye tripli tripli LUTFEN VURUYOR toplara , diğeri de beni 3 büyük istedi ben OLDUM havasında. Kulaklarını çekeceksin bunların da BURASI GALATASARAY, beni satın diye trip atan sarisini SATMA ver a2 takımında antrenman çıksın, diğerini de 2 hafta YEDEK BIRAK lakayt lakayt takılmayı bıraksın nerde oynadığınız farkına varsın. Vallahi billahi burasi Çöpbahce değil bir daha 13. Lugu falan ne yönetim kalır ne futbolcu kalır Gs taraftari uyutabilecegiz taraftar değil.