Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu yabancı kuralı Okan hocanın elini bağlıyor belli kesinlikle bir kanat oyuncusu gerek bu takıma delici onyekuru gibi.Macin gidişine göre berkani alırsın oyuna kanatlari yabancı yaparsın .
Vargas alınabilir gibi duruyordu hem 10 numarada oynar .

Dün maçtan sonra sinirimden tv yi actirmadim kimseye , öyle bir manyağız ki kötü sonuç eşimle aileme bile yansıyor. 1 gram uyuyamadım saat 6 ya kadar açtım ilber ortaylı izledim sabaha kadar , sırf kafam dağılsın diye. Geçmedi hala sinirim , maçın bitmesine 40 50 dk varken neyin telasi bu okan hoca çift forvete dönüyorsun , orta sahan yol gecen hani oluyor? Kerem ergeni dururken yunusu nasıl çıkarırsın? Kimse forvet falan demesin bu takıma TAS GIBI 1 SANTROFOR - DMC BAGLANTISI YAPACAK 10 NUMARA LAZIM. O defanstaki kazmalarin birisi beni satın diye tripli tripli LUTFEN VURUYOR toplara , diğeri de beni 3 büyük istedi ben OLDUM havasında. Kulaklarını çekeceksin bunların da BURASI GALATASARAY, beni satın diye trip atan sarisini SATMA ver a2 takımında antrenman çıksın, diğerini de 2 hafta YEDEK BIRAK lakayt lakayt takılmayı bıraksın nerde oynadığınız farkına varsın. Vallahi billahi burasi Çöpbahce değil bir daha 13. Lugu falan ne yönetim kalır ne futbolcu kalır Gs taraftari uyutabilecegiz taraftar değil.

-Ya kaleye Okan gecicek yabacı stoper alicaz. Yada Kaan Ayhan i almak şart oldu.

-Bu performansini düzeltmezse Kerem büyük sorun olur. Taraftarladan tepki görmesi an meselesi. Yine bir pozisyonda bomboş sefer e pas vermeyip kendi atmaya çalıştı. Olmadı. Kerem yetenekli eyvallah ama düzelmesi lazım. Asist yapmayı ikide bir top kaybetmemeyi öğrenmesi lazım.

- Kanat transferi şart.

-Anhold yine sezon başı sicislarda ama toparlar diye düşünüyorum. Hiç yoktan kenardan içeri yerden iyi kesiyodu yine yapması lazım bunu.

-Boey iyi niyetli, belki antrenman eksiği var ama orta açma özürlüsü.

- Kazimcan yedek bek olarak fena değildi bence ama yeterli mi bilemiyorum.

-Seferovic maç oynama sayısına göre sözleşmesi var. Bir kaç maç daha böyle devam ederse opsiyonu kullanılmamalı.

- Sadece yedek değil direk ilk 11 oynayabilcek forvet transferi lazım.

-Akbaba direk gönderilmeli. Yerine evander mi olur kim olur bilmem ama adam lazım.

Neyse ki fazla zarar etmeden bu sorunları çözecek vaktimiz var. Yönetime şuan baya iş düşüyor. Az zaman kaldı bunları halledemezsek yine şampiyonluk son maçlara kalır sıkıntı olur kanserlik vaka bir sezon bizi bekler.

Bu mesajı direk Hocaya yada yönetimden birilerine verebilesek keşke. Direk recetemiz burda. Birileri bu yazdıklarımı dikkate alır umarım. Tüm taraftarın gördüğü sorunlar bunlar işte. Planlama yapıldı ama bu eksikler var maalesef

Son düzenleme:
-Ya kaleye Okan gecicek yabacı stoper alicaz. Yada Kaan Ayhan i almak şart oldu.

-Bu performansini düzeltmezse Kerem büyük sorun olur. Taraftarladan tepki görmesi an meselesi. Yine bir pozisyonda bomboş sefer e pas vermeyip kendi atmaya çalıştı. Olmadı. Kerem yetenekli eyvallah ama düzelmesi lazım. Asist yapmayı ikide bir top kaybetmemeyi öğrenmesi lazım.

- Kanat transferi şart.

-Anhold yine sezon başı sicislarda ama toparlar diye düşünüyorum. Hiç yoktan kenardan içeri yerden iyi kesiyodu yine yapması lazım bunu.

-Boey iyi niyetli, belki antrenman eksiği var ama orta açma özürlüsü.

- Kazimcan yedek bek olarak fena değildi bence ama yeterli mi bilemiyorum.

-Seferovic maç oynama sayısına göre sözleşmesi var. Bir kaç maç daha böyle devam ederse opsiyonu kullanılmamalı.

- Sadece yedek değil direk ilk 11 oynayabilcek forvet transferi lazım.

Neyse ki fazla zarar etmeden bu sorunları çözecek vaktimiz var. Yönetime şuan baya iş düşüyor. Az zaman kaldı bunları halledemezsek yine şampiyonluk son maçlara kalır sıkıntı olur kanserlik vaka bir sezon bizi bekler.
Akbaba ile de olmuyor.

Şampiyon TS olur böyle devam edersek maalesef. Oyun planımız yok. Okan hocaya boşa güvenmişiz. Akhisar'dayken daha iyi futbol oynatıyordu. Büyük takım hocası değilmiş anladığım. İnşallah ben yanılırım. Aslolan Galatasaray 💛❤️
Sakin sıddıko beya, daha içeride ilk maç

bi kaç transfer lazım bu konuya itirazım yok ama dünkü maçta büyük sorunun transfer ile çözüleceğini sanmak hatadır.

Ilk 11e 5 transfer lazim. Forvet, sol acik, sol bek, 10 no, stoper.

sorunumuz transfer değil dolayısıyla transferlerle çözüleceğini düşünürsek hata ederiz

ayrıca bırakacağım bu futbolu durduk yere yükseldik ve haftasonumuz zehir oldu
Bırakacağım bu futbolu dediğin kısmın altını imzaliyorum. İstanbul'da yaşamıyorum stata gitmem zaten. Lig TV üyeliğimi mi de uzatmazsam tamamdır. Galatasaray'ın maçlarını izleyerek heba edeceğim zamanı faydalı, huzur veren zevk veren şeylerle doldururum bari.

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ulan şu lanet sınır olmasa Abdülkerim Galatasaray forması dahi giyemezdi. Sağ Kanatta kluivert onyekuru gibi adamlarımız olurdu. Mevcut kadrodan suanki performansa göre Yunus + Hamza + toparlarsa Kerem başka kimseyi almazdim. Nihat Özdemir Servet yardımcı yatacak yeriniz yok ulan. Türk futbolunu mahv ettiniz 8+3 unude şimdi.... Fenerli yöneticilerin federasyonda görev almasi yasaklanmalı Türk futbolunun içine ettiler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt