Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray'ın yıllardır süren kötü oyununun bence temel sebebi kanat oyuncuları. Dün akşam buna kesinlikle ikna oldum. Sol kanatta sol ayaklı sağ kanatta sağ ayaklı oyuncu olmalı. burada oynayan düşük zekalı heriflerin gününde olmasını bekleyemeyiz artık. Kostic gibi Riera gibi sol kanat istiyorum.

*okani begenmiyorsan- irfani alacaktin
*kontenjan acmak istiyorsan beke eren elmaliyi alacaktin.
*dön dolas onyekuru diye elestirilen adam simdi yere göge sigdirilmiyor.

bu 11le berkan kadroya kesin girmeli, kontenjani rahatlatmamiz lazim zira muslerada kesin kesilmeyecek.

Yönetim transferi ağırdan almaya başlamıştı hata yaptığını anlamıştır
Bize çok acil bir stoper ve kanat ve forveti yedekleyecek adam lazım sanchesin genci gibi
Çünkü kerem dünkü gibi sarhoş çıkınca eksik oynatıyor ve çift forvetide mecbur sefer gomis yapıyoruz 8 kişi oynuyoruz 2 tane ağır forvetle 45dk yürüdük resmen

Kanada bonservisi elinde olan janujayi alsınlar. Belottiye saldirsinlar ve cok acilen saglam bir 10 no bulsunlar. Evander gibi ne olacagi belirsiz bir herif degil net bir herif olmali.

Hayal dünyasından uyandık. Bir çok oyuncumuza guvenemeyecegimizi dün net bir şekilde gördük. Oyuncular bir yana dünkü mactan sonra hocaya olan güvenim de sarsıldı. Asıl buyuk sorun o.

Onyekuru’yu neden almadik yav vallaha anlamiyorum..

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Yönetim transferi ağırdan almaya başlamıştı hata yaptığını anlamıştır
Bize çok acil bir stoper ve kanat ve forveti yedekleyecek adam lazım sanchesin genci gibi
Çünkü kerem dünkü gibi sarhoş çıkınca eksik oynatıyor ve çift forvetide mecbur sefer gomis yapıyoruz 8 kişi oynuyoruz 2 tane ağır forvetle 45dk yürüdük resmen
Bence forveti yedekleyecek adam değil de as forvet lazım renktaş

Seferoviç bizim as golcümüz olacak bir isim değil kanımca

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt