Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeni bi takım kuralım bu olmadı. Kendi topçusunu bizim kadar itin götüne sokan başka bi taraftar var mı merak ediyorum. Dün aldığımız sonuç futbolcu kalitesi ile alakası yok.
Nasil yok yaw. Ilk yari net şekilde kerem, akbaba ve pvanin kalitesiyle alakali. Ikinci yari ise hocanın kalitesiyle alakalı.

Yeni bi takım kuralım bu olmadı. Kendi topçusunu bizim kadar itin götüne sokan başka bi taraftar var mı merak ediyorum. Dün aldığımız sonuç futbolcu kalitesi ile alakası yok.
Var Emrah senin takımında orta acmayi bilen adam yok... Stoper ikilinden biri önde oynayan takımlar için yeterli mi değil mi bilmiyorum Bunlar kendi futbolcunu itin götüne sokmak değil önden tehlikeyi görmektir.
Mesela kimse Keremi itin bir yerine sokmuyo ama birileri kereme pas ver kardeşim bencilliğini çekmek zorunda değiliz diyo. Bunlar gayet doğal elestiriler. Hatta olması gerekenler.

Abdulkerimle de sampiyon olursun, onemli olan orta saha gecen sene 50 milyonluk stoper hattin vardi da noldu

Dunku hatasi kabul edilebilir de bi daha yapmaz heralde.

Bayildigimdan degil de mecburuz adi gecen kaan ayhan cok daha iyi bi stoper falan degil akerimden
Pas hatası dışında 1 tane hatası yok baya iyiydi abdul. Onu da hangi kafayla yaptı merak ediyorum, görmediği yere ezbere ps attı

Bizim kaç sezondur en büyük sıkıntımız

Kanat bekler ve kanatlardan hiç desteğin gelmemesi

Kanat bekler ofans anlamında zaten çok kötüler

Pva zaten ortada hiçbir şey yapmayan boş bir oyuncu şu anda

Boey desen o da işin defans yönünde idare ediyor ama ofans yönünde ise hiç yok

İkisinden de ne etkili bir orta geliyor, ne de sıfıra inip oynama görüyoruz

Kanatlarımız desen keza onlar da öyle

Yunus hadi bir nebze bir şeyler yapmaya çalışıyor

Ama Kerem her topu aldığında içeri kat edip çalımla önünü boşaltıp çerçeveyi görmeye çalışıyor

Ne etkili bir orta ne de sıfıra inip oynama var

Bu sorunu çözmezsek takım adına büyük sıkıntı devam eder

Akbabayı ceza yayı çevresinde bi kere bile yüzü kaleye dönük şekilde görememekten usandım artık. Böyle 10 no olmaz abi, resmen fasulye niyetine koyuyoruz. Bu işi berkan bile yapar

Bizim yabanci değil yerli sorunumuz var uzun zamandır bu böyle eldeki yerlilerin hepsini topla 2tane tam adam çıkmıyor transferle veya altyapidan yerli konusunu cozseydik bugün çok başka noktada olurduk

Var Emrah senin takımında orta acmayi bilen adam yok... Stoper ikilinden biri önde oynayan takımlar için yeterli mi değil mi bilmiyorum Bunlar kendi futbolcunu itin götüne sokmak değil önden tehlikeyi görmektir.
Mesela kimse Keremi itin bir yerine sokmuyo ama birileri kereme pas ver kardeşim bencilliğini çekmek zorunda değiliz diyo. Bunlar gayet doğal elestiriler. Hatta olması gerekenler.
rakibin 11 i bu Özgür
FaDqkcvWYAcIhUo
bu da bizim 11
FaDpiOeWIAAV5Z3

Nasıl kalite aralarında?

Kerem yunus sefer mertens oynayacaksa sergioyu falan oynatamayiz bu arada, torreira midjo toparlayabilir biraz bunlari hatta onlar bile yetersiz kalabilir

Sorunun teknik ekipte olduğunu görmeyip de halen oyuncularda olduğunu, çözümün ise yıldız oyuncu transferine bağlı olduğunu düşünen halis Galatasaraylılar var mı gerçekten?

Ulan kuyruğuna teneke bağlayarak gönderdiğin Morutan 67'de oyuna girip 2 asist yapmış. İkisi de orta açarak. Bizim Pva ve Kerem'in açtığı ortalar taraftara küfür eder cinstendi..

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kanada bonservisi elinde olan janujayi alsınlar. Belottiye saldirsinlar ve cok acilen saglam bir 10 no bulsunlar. Evander gibi ne olacagi belirsiz bir herif degil net bir herif olmali.

Hayal dünyasından uyandık. Bir çok oyuncumuza guvenemeyecegimizi dün net bir şekilde gördük. Oyuncular bir yana dünkü mactan sonra hocaya olan güvenim de sarsıldı. Asıl buyuk sorun o.

2 senedir Okan aşağı Okan yukarı diyordun 1 maçla mı değişti fikrin şimdi ?

Genç bir kanat genç bir forvet lazım. Evander isterim ama mertens de geldi . Orta sahada adamlar da var. Gelmeyebilir. Gidecek oyuncu sayısına göre de gelenler. Taylan cigaldau omer sekidika oğulcan gidebilir .

Murat rakibe bir bak allasen. Karşımızda avrupa takımı filan yok.
Avrupa takimi olmasına gerek yok, kapanan takimi açamıyorsun. Pvayla keremi arkaya kaciriyorsun analarinin orekesine orta aciyorlar, ayaklarina veriyorsun kontrol edemiyorlar mucize olur da kontrol edebilirlerse iki metre yanlarına pas atamıyorlar. Özgüveni 12 yaşındaki sivilceli bir kız kadar olan akbaba top ayağına gelince altına işiyor. Sag bekin de orta ozurlu. Nasil olacak. Gecen sene bunlarla 13. olduk zaten. Sefere top veriyorsun istasyon olsun diye o da ayağında top tutamıyor. Ölmus gomeni yok. Dua edelim daha kaliteli bir takımla oynamadık.

Bu kalitesizlige rağmen gene yenerdik ama hocamız sağolsun ikinci yarıda hayatımda gormediğim kötülükte tdlik ortaya koydu.

Ilk 11e min. 3 mümkünse 5 transfer lazim. Yoksa hayal dünyasından uyandırırlar.

Pas hatası dışında 1 tane hatası yok baya iyiydi abdul. Onu da hangi kafayla yaptı merak ediyorum, görmediği yere ezbere ps attı

Katılıyorum, kendisini ben pek yeterli bulmasamda yaptığı amatörce hata dışında iyi oynadığını düşünüyorum. İzlerlerse yazmıştım. İyi isimlerdendi. Yazık etti güzel futboluna.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt