Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Skor yorumculuğu diye buna derim Kerem de bir düşüş var ama şuan takımın oyunu oturmuş değil yeni takım yeni oyuncular yeni düzen Fatih hocanin 2011 de geldiği ilk dönem ilk 10 hafta pakettik sonra dan oyun oturdu Yaratıcı oyuncu eksikligi var benim tahminim Evander alınır stoper alınır çok fazla transfer olmaz

dün stadda çoğu zaman, ne yaptığımızı anlamak için topsuz alandaki futbolu izledim.

ve bu şekilde maçı takip edince skordan bağımsız olarak ne yazık ki çok fazla umut kıran bir maç oldu.

açıkçası taktik - plan adına sahada birşey göremedim. ileri hattında defans arkası koşu atan kimse yok.

oliviera için bu maç kriter olabilir demiştim, bence en kötü maçıydı. bu şekilde forma giymesi mucize.

kerem gün geçtikçe daha kötüye gidiyor, skor yapması bir artı fakat zararı getirisinden fazla bir oyuncu olmaya başladı.

seferovicin üzerinden kamyon geçmiş gibi görünüyor. onun toparlayacağını düşünüyorum.

okan hocanın da 45'de gomis atması vs. skandal.

Ümraniye maçında kalede Okan Kocuk'u ve defansta Abdülkerim yerine Luyindama'yı, sol bekte PVA yerine Kazimcan'ı ve 10 numarada Emre Akbaba yerine Mertens ya da Torreira'da birini görmek istiyorum.

Giresun maçı ilk 11'inden yapılacak bu 4 değişiklik Ümraniye'den bir ihtimal puan alabilir. 1 oyuncu değişikliği eksik olursa vay halimize.

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Dün Gomis yerine Mertens girse farklı olabilirdi. Hala Gomisten medet ummak kötü
Akbaba çıkıp toreyra girse olivyera ileri gecse is biterdi. Bir şekilde atardık. 60da falan da artik pva ve keremle olmayacağını anlayıp kazım ve mertensi sokardın. Ikinci yari direkt hocaya yazdı.

Geçen sene ki gibi idi dün akşam ki oyun sağa ver sola ver tekrar sola ver ordan tekrar sağa.
Dikine gidecek adam kağıt üzerinde var fakat pratikte nedense olmuyor
Kerem ve yunusu aralara ve arkalara koşturacak topları atacak adam yine kağıt uzerinde var ama pratikte yok.

Berkan Torreira
Sergio
Yunus sefer mertens

3 yerliden dolayı böyle oynanabilir.
Veya yunus yerine kerem de olabilir.

Mi Note 10 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Akbaba çıkıp toreyra girse olivyera ileri gecse is biterdi. Bir şekilde atardık. 60da falan da artik pva ve keremle olmayacağını anlayıp kazım ve mertensi sokardın. Ikinci yari direkt hocaya yazdı.
Fizik olarak oyuncular sana hazır göründü mü maç genelinde? Mertens ve Torreira yı kenara koy.

Öyle bir kalite yok işte biz öyle sanıyoruz. Yarın kerem denk getirir iki gol atar ama ondan sonraki macta gene seni kilitler. Boyle böyle bir bakmışsın sezon sonunda 7. 8. olmuşsun.
Istersen messi ile ronaldo'yu getir eğer teknik direktörun o organizasyonu oyun planını kuramazsa kalite bizi şampiyon yapmaz anca yıldız oyuncularının ayağına bakarız her maç bizi kurtarsin diye burada iş okan buruk'ta.

Takım oyunu bu şekilde çok fazla top kaybı ve aceleyle oynamaya devam ederse yeni transferlerin tepki göstereceğini düşünüyorum. Bu oyuncuları geldikleri takımlarda izledim, hiçbiri normal olarak oyunu bu şekilde oynamıyor. Bunun doğru oyun olmadığını belli edeceklerdir.(Luca)

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Istersen messi ile ronaldo'yu getir eğer teknik direktörun o organizasyonu oyun planını kuramazsa kalite bizi şampiyon yapmaz anca yıldız oyuncularının ayağına bakarız her maç bizi kurtarsin diye burada iş okan buruk'ta.
Renkdaş boyle mantık mi olur. Getirelim guardialoyi ankaragucunu organize etsin o zaman. Senin hücumunun ana unsuru sandığın sol kanattaki eleman futbolun f'sini bilmiyor. Sen sabahtan akşama kadar organize etmeye çalış. Enerjine yazik.

Renkdaş boyle mantık mi olur. Getirelim guardialoyi ankaragucunu organize etsin o zaman. Senin hücumunun ana unsuru sandığın sol kanattaki eleman futbolun f'sini bilmiyor. Sen sabahtan akşama kadar organize etmeye çalış. Enerjine yazik.
Sıkıntı orada zaten hucunun ana unsuru falan olamaz o sol kanattaki arkadaş.
Evet çok yetenekli ama kullanamadiktan sonra tepkiler artıyor kendisine.

Mi Note 10 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Niye agliyorsunuzki, hepiniz burda Mertens gelince deli gibi sevinmedinizmi? Simdi aglamaya hakkiniz yok.

Erdun Timur populizm pesinde kosan, ihtiyaclarimizi karsilamaktan ziyade show pesinde kosan bir adam.

Bence su anki mevcut kadroyla 4 3 3 benzeri bir sistemle oynamaliyiz. Ilerde Mertens, Seferovic ve Yunus, orta sahada Torreira, Oliveira ve Midtsjo. Kerem'in yerine koyabileceğimiz yerli oyuncu Okan yada Kazimcan olabilir; yada Midtsjo yerine Berkan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt