Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir yandan transfer istemekte dogru mu emin degilim.Bu yeni oyuncularin kaynasmasi icin,yan yana oynamalari disinda bi oyun plani lazim.Teknikdirektorun otoritesi lazim.dun herkes kendi basina takildi.ve twitterdaki resit ömer koknerin dedigine gore,okanin soylediklerini yapmamislar.
Sergen, terim gelse bile sadece tüy diker üstüne emin ol. bu sefer yuhalanarak gönderilir

Sergen, terim gelse bile sadece tüy diker üstüne emin ol. bu sefer yuhalanarak gönderilir
Soylediklerimin terimle alakasi ne?giresundan ve iyi takim oldugundan bahsettim,terim gelmeyecek denilyo.okanin mactaki yetersilziginden soz ettim yine terime kaydi mevzu.bahsetmedigim halde bile oraya niye cekiyosunuz anlamadim.futbol konusmayacaksak anlami ne,alinti yapmanizin

Aanholt fazla ileri çıkıyor ve çabuk dönemiyor. Abdülkerim o tarafta tek başına kalıyor. Kazımcan'ı deneyebiliriz bazı maçlarda ama aslında oraya bir transfer yapmak gerekiyor. Hem stoper hem sol bek oynayabilen sol ayaklı bir oyuncu sezon içinde çok işimize yarar.

Abartili yorumlar var ne yazik ki

Dünkü maci kazanmak icin transferlere ihtiyac yok,50 bine yakin taraftar gelmis ic saha macinda giresunspor’a karsi ne transferinden bahsediyorsunuz

Mac önü okan hoca bu taraftar önünde suan ben bile cikip oynamak istiyorum dedi yani cok iyi bir atmosfer vardi

Dün de yazdim biz ne yazik ki winner özelligimizi kaybettik ve bunu geri kazanmamiz gerekiyor

Yaptigimiz transferler winner oyuncular ve yildiz isimler ama ilk olarak takimin winner özelligini kazanmasi gerekiyor ve bunun icin üst üste galibiyetler sart

Yani biraz sabir daha uzun bir maraton var

Soylediklerimin terimle alakasi ne?giresundan ve iyi takim oldugundan bahsettim,terim gelmeyecek denilyo.okanin mactaki yetersilziginden soz ettim yine terime kaydi mevzu.bahsetmedigim halde bile oraya niye cekiyosunuz anlamadim.futbol konusmayacaksak anlami ne
Senin dünden beridir denk geldiğim birçok mesajının alt metninde terim var sergen birbirimizi kandırmayalım.

Bitsin artık bu transfer dönemi sıktı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Antalya macinda ilkyarida ve ikinci yarida hucum yapan sadece yunustu.sadece ilkyari fena değildik o macta.onumuzdeki haftalarda ortasaha rakibi nasil karsilar,defansta ne yaparız,hucum aksiyonlari nasil olur göreceğiz.goremezsek zaten puan farki 9 lara cikacak yine.

Senin dünden beridir denk geldiğim birçok mesajının alt metninde terim var sergen birbirimizi kandırmayalım.
Okanin yetersizliklerini,yanlislarini söylemek terim gelsin demek degil.cok degil,2 hafta sonra prandelli gibi bi doneme girecegiz diye korkuyorum.

---------------- Muslera -------------
Lebu --- Nelsson --- Abdul ---- Mert
-------- Torreira ------- Sergio -------
Yunus ------- xxxxxx ----- Harit
--------------- Seferovic -------------

Bence Sergio hemen kesilmez.

Maç kaybetmekten ziyade kapanan anadolu takımlarına karşı yine hiç üretken olamamamız milletin moralini bozdu bence. Bu sorunu çözemeden, o lanet savunmaları delemeden şampiyonluk şansımız yok
O kadar kapandılar ki kanatlardan orta yapsak dönen topları da patır patır toplayıp rakibi sersemletebilirdik. Topu içeriye çektikçe adamlar blok halinde savunmalarını daha da güçlendirdi.

Bir de takımın önemli eksiklerinden biri uzun top atarak kanat değiştirmemesi. Uzun paslarla kanat değiştirecek orta sahalara ihtiyacımız var. Benim gördüğüm Midtsjö de bizim gibi takımda İlk11 için yetersiz. Sanki bu takımda Torriera - Oliviera - 10 numara orta sahasıyla oynanır.

Okanin yetersizliklerini,yanlislarini söylemek terim gelsin demek degil.cok degil,2 hafta sonra prandelli gibi bi doneme girecegiz diye korkuyorum.

Yav Okan Burukun konusunda, aksama kadar konusup bahane ararsan, anca Twitter'de bizi rezil edersin gibi mesaj atmistin. FT aynisini yaptiginda, ta ekimde ocak ayindan yada mart ayinda yaz transfer döneminden bahsederken adama 0 yükleniyordun. Okan ilk defa hakemlere laf atti, ve adami direk elestirmeye basladin.

Ayni seyleri FT dese, adam hakkli, hakemler bizi dogradi derdin diye eminim, ama kanitlayamam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt