Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FaGZRrxXkAIVRHB
bir stoperin arkasına bakmadan rastgele pas atması nasıl bir akıl tutulmasıdır. inanılmaz

denayer olsenden hem daha iyi hem daha ucuz

illa menajer transferi yapacaksak nelssonun menajeri bize hojlundu getirsin
Denayer Olsen'den daha iyi mi bilmem ama daha ucuz olmadığı kesin. Olsen muhtemelen 3 milyon civarı bonservis 600-800 bin civarı maaşa olacak. Denayer 2.5 maaş + 2.5 milyon imza parası istiyor.

oliveira böyle ağır çekim oynamaya devam ederse herhangi bir dizilişte oynaması mümkün olmaz

sertlik görünce sindi gitti. bir kaç kez mücadele etmeden driblingi kesip topu teslim etti.

hazır değildir diyelim şimdilik.

Reis dun kereme baslikta en cok sallayan sendin yav

rtş Kerem 11 oynamali demiyorum ztn
2 senedir belki Kerem'e en cok tepki gosterenlerden biriyimdir, forumdaki tek banim o yuzdendi bencil herifin teki, hazirlik maclarinda bile bencil
Ama yetenek konusunda ligin en iyi 3-5 yerlisinden biri, akillanmasi icin rekabete girecegi biri lazim o da Mertens olacak yerli konusunu cozebilirsek

o başkaydı sanırım benim dediği devrenin sonunda tam çizgiden içeri yerden çıkardığı top. bi tane ceza sahasının köşesinden havadan attı arka direğe doğru ama biraz fazla sert atmıştı sanırım onu dion.
evet altipasin orda taca dogru gitti arkada direkte biri olsaydi bos kaleye atacakti..

bizde taaaa eskiden bunlari kewel atardi bir daha gormedim bunu akil edebilen

1. opsiyon: kalede Okan

2. opsiyon: yerli sol bek

3. opsiyon: yerli 2 stoper

Bu 3 opsiyondan birini secip planlamayı ona gore yapacağız, diger turlu Yunus ve Kerem kanatlarına mahkum kalacagiz sezon boyu, Kerem'i yedeğe çekebilirsek 2. yari yerli kozumuz da oluyor kenarda

2. opsiyon en mantiklisi gibi duruyor

Hayatında set oynayan takımın forveti olmamış Belotti, kapalı savunma açacakmış, biraz da gülelim.

O gelsin, ilk kötü maçında bunu kim nerden buldu falan diyecekler.
Kesinlikle katılıyorum. Defansif oyuncuları geçiş oyunu oynayan takımlardan almak mantıklı ama bizim gibi set oyunu oynayan/oynamaya çalışan takımlar için hücum oyuncuları transferi, benzer oyun yapısındaki takımlardan yapılmalı. Hani İtalya ligi geçiş oyunu oynayan takımdan hücum oyuncusu yerine daha düşük bir ligten set oyunu oynayan takım hücumcusunu tercih ederim. Oyun ezberi ve repertuarı yetenek kadar önemli.

oliveira böyle ağır çekim oynamaya devam ederse herhangi bir dizilişte oynaması mümkün olmaz

sertlik görünce sindi gitti. bir kaç kez mücadele etmeden driblingi kesip topu teslim etti.

hazır değildir diyelim şimdilik.
Aslında Lig'e gelmeden önce de yazmıştım Sergio Oliveira sert oynayan bi oyuncu burdaki hakemler tarafından rahat sarı ve kırmızı kart görür demiştim.Sarı kartı yedikten sonra o özellikte bi oyuncu ister istemez sert oynamaktan kaçınıyo reis..

Denayer Olsen'den daha iyi mi bilmem ama daha ucuz olmadığı kesin. Olsen muhtemelen 3 milyon civarı bonservis 600-800 bin civarı maaşa olacak. Denayer 2.5 maaş + 2.5 milyon imza parası istiyor.
arap ülkerinden o kadar istiyor, avrupada kime o parayı vermez

bize gelmek istiyorsa 2m maaş 2m imza parası verilebilir

Nelsson giderse her ikisi de alınabilir. Denayer'e 3m imza parası, 2m maaş verip 4 senelik kontrat imzalasak işimizi görür. Satma ihtimalin de yüksek yıllık ücretini düşük tutabilirsek.

rtş Kerem 11 oynamali demiyorum ztn
2 senedir belki Kerem'e en cok tepki gosterenlerden biriyimdir, forumdaki tek banim o yuzdendi bencil herifin teki, hazirlik maclarinda bile bencil
Ama yetenek konusunda ligin en iyi 3-5 yerlisinden biri, akillanmasi icin rekabete girecegi biri lazim o da Mertens olacak yerli konusunu cozebilirsek

Katilmakla beraber bizim ana rotasyon topcumuz olmasi halinde basarili olamayacagimizi dusunuyorum.

En iyi formundayken bile takim oyununa buyuk eksi yazan bir profil. Uber yetenek ucan kacan istikrarli bir topcu olsa takim tolore etsin keremi tasisin derim ama oyle bir topcu degil.

Oraya as bir oyuncu alip keremin dakikalarini dusurmek lazim bence.

Olsen geldiyse bu saatten sonra baska bir defansa gerek yok. Buyuk ihtimal Luyindama gonderilmistir o sebeple aliyoruzdur.

Ancak Nelsson satilirsa istedigimiz fiyata o zaman 1.90 boyunda kaliteli bir stoper daha alinabilir, artik takimin boyu o kadar kuculdu ki ligin en kisa boy ortalamasi kesin bizim takimdir. Biraz da fizik ustunlugu kurmak icin boylu/kuvvetli oyunculara yonelsinler. Duran toplar yine problemli olacak yoksa. Denayer falan da alinmasin o yuzden.

1. opsiyon: kalede Okan

2. opsiyon: yerli sol bek

3. opsiyon: yerli 2 stoper

Bu 3 opsiyondan birini secip planlamayı ona gore yapacağız, diger turlu Yunus ve Kerem kanatlarına mahkum kalacagiz sezon boyu, Kerem'i yedeğe çekebilirsek 2. yari yerli kozumuz da oluyor kenarda

2. opsiyon en mantiklisi gibi duruyor
Sezon içinde 3 opsiyon da denenmeli. Kadro planlaması buna göre yapılmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt