Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
41612808-CB4D-44F2-96D6-D4D66B1F11BE.webp

Oyuncu hakkinda hiç fikrim yok. Whoscored den Marcao ile karsilastirdim. Topla fazla ileri çikmiyor sanirim. Faul verileri Marcao ya yakin. Diye veriler de yakin gibi duruyor. Marcao daha agresif sanki. Oyuncu 31 maça cikmis Geçen sezon 👍

Seferovic'in sıkıntısı kafasal değil fiziksel gibi. Fiziksel olarak iyi durumda değil. Paşa maçında girip gösterdiği etkiye yaklaşamadı bişe henüz gerçi, bilemiyorum.
Fiziken iyi olduğu dönemde de böyle berbat maçlar oynamıştı umarım fizikseldir iki üç maça düzelir eğer mental ise ozaman sıkıntı

Evet gsc hadi bakalım günün sorusu olası bir kanat oyuncusu takviyesinde olması gereken profil nedir ? Yunus ve Kerem'in önünde bir oyuncu mu olmalı yoksa onların düzeyinde rekabete girebilecek bir oyuncu olmalı?

Bu KPaşa bir kere zahmet edip feneri yense de bu haftayı hiç oynanmamış sayıp devam etsek.
Alanya maçı gibi olur ilk yarı fener 3-0 yapar hem yönetimsel ciner koç ilişkisi hemde
kaşımpaşanın savunmasının leş olup hep açık oyunlar oynaması fenerin ekmeğine yağ sürer
kasımpaşadan zerre umudum yok umarım beni yanıltırlar

evet 2 gün sonra kendimi toparladim nerede kalmistik

14+3 de +3'e transfer kararı almışız ama bence önce 14 kısmının kalitesi genel olarak yükseltimeli. 21 yaş altı milli takım seviyesinde ki adamlar da ucuz değil. Ve oynatma şansımızın düşük olduğu bir sınıf.

Şu an elimizde

Muslera-36
Nelsson-24
Boey-22
Omar-30
Dubois-28
Luyindama-28
Aanholt-32
Torreira-26
Oliveira-30
Midtsjo-29
Cicaldau-25
Mertens-35
Seferovic-30
Gomis-37

14 yabancı var.

Performans ve yaş olarak bakarsak Omar, Cicaldau, Luyindama ve Gomis yerine 14 futbolcu için de hamle gerekiyor. Yani 14 yabancı hakkının 10'u sadece şu an iyi durumda.

Luyindama <-> Yabancı Stoper (>27 yaş, tecrübeli, sert ve çevik)
Omar <-> Yabancı Ofansif Orta Saha (<30 yaş, pasör, oyun içi liderliği yapabilecek, atletik, teknik)
Cicaldau <-> Yabancı Kanat Forvet (<25 yaş, dinamik ve gole yakın)
Gomis <-> Yabancı Santrafor ( <28 yaş, bitirici)

Bence bunlar olduktan sonra +3 falan gereksiz maliyet olur. Bu 4 isimden 2 tanesi 11'e girmeli.

Akbaba-Yunus-Kerem çok fazla tek yönlü kalıyor. +3 konusunda ise performansı bu şekilde devam ederse Aanholt'u kesecek yerli bek de mantıklı olabilir ama bu konuda seçenek yok gibi.

Kadro mühendisliğini yapmak çok zor cidden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt