Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seferovic tabiri caizse kazma santrafor sınıfından bir eleman daha çok çalışkanlığıyla ve fizik gücüyle iş yapan biri

Fakat fizik olarak diri olmayınca ptt topçusuna dönüşüyo 2 maçtır gördüğümüz gibi keşke onun yerine genç birini alsaydık çöpe giden 3m

Evet gsc hadi bakalım günün sorusu olası bir kanat oyuncusu takviyesinde olması gereken profil nedir ? Yunus ve Kerem'in önünde bir oyuncu mu olmalı yoksa onların düzeyinde rekabete girebilecek bir oyuncu olmalı?
Önlerinde bir oyuncu olmalı. Bjk ghezzal sayesinde bir sürü puan aldı. Hem yunus ve Keremin gelisiminde de faydalı olur. Takım içi rekabette iyidir ayrıca. Zaten kimi alırsan al yunus kerem ve yeni oyuncu sezon boyu oynayamayacak. Herkes sans bulacak.

Trent Alexander-Arnold'a hakaret olmuş resmen. Sabri de çok kolay yapardı orta hatırlıyorsunuzdur. Çift forvete dönüp Yunus - Kerem ortada da dönen toplar için Torreira Midjtsö koydun zaten. Ne diye yasakladın beklere orta yaptırmayı? Torreira ile göbekten mi delecektik sevgili hocam? diye sorarlar.

Beklerimizin en kolay yapabildiği şey Muslera'ya dönebilmek. 5 para etmezler hücum anlamında defans anlamında da. Sabri'nin basitçe dağa yolladığı ortalarını yaptığı sağ ayağı Boey'in de PVA'nın da 4 ayağından iyiydi. Yunus Kerem içeri kat ettiğinde çizgiye inip ceza sahasına pas çıkarsınlar beklentisi var herhalde hocanın 2 tane kazmadan. Olmaz o. Olmadı da. Yapamadılar da zaten.
Yunus uygun pozisyon oldu mu sıfıra inip bir şeyler yapmaya çalışıyor diyelim

Ama Kerem efendi asla denemiyor adam topla buluşunca içeri kat edip çerçeveyi görmenin derdinde

İki kanadımız da sıfıra bir kere bile inmedi veya ben hatırlamıyorum

Keza beklerde evlere şenlik

Eee biz nasıl gol atacağız bu durumda

yalnızca ortadan mı gol pozisyonu üreteceğiz

Akıl almaz bir durum

Ve yıllardır devam ediyor bu sıkıntı

Yunus uygun pozisyon oldu mu sıfıra inip bir şeyler yapmaya çalışıyor diyelim

Ama Kerem efendi asla denemiyor adam topla buluşunca içeri kat edip çerçeveyi görmenin derdinde

İki kanadımız da sıfıra bir kere bile inmedi veya ben hatırlamıyorum

Keza beklerde evlere şenlik

Eee biz nasıl gol atacağız bu durumda

yalnızca ortadan mı gol pozisyonu üreteceğiz

Akıl almaz bir durum

Ve yıllardır devam ediyor bu sıkıntı
Aslında bunun bir çözümü de var ama saha içerisinde hiç görmedim. Ters ayaklı kanat oyuncuları oyunları gereği sıfıra inmeden ceza sahasına yönleniyorlar. Şayet oyuncuların zaman zaman yerlerini değiştirip bir de bu şekilde oyun içerisinde denemek gerekiyor. Sağ ayaklı sağ kanada, sol ayaklı olan sol kanada.

"Kenarları iyi kullanmamız önemliydi. Aslında kenarlardan baktığımızda ceza sahası ve çevresine yaklaştık ama ortalarımız çok kötüydü ceza sahası içerisinde buluşturamadık. Oradaki seçimlerimiz kötüydü. Maçın totalinde orta sayımız vardı ama hep kötü ortalar yaptık. Bu tür maçlarda bu takımları çözmek için kenar hücumları önemli, bekler ön plana çıkıyor. Bugün beklerimizin hücum performansları bu anlamda bizi tatmin etmedi...Pozisyon üretmekte zorlandık. Galatasaray takımının daha çok pozisyon üretmesi gerekiyordu. Son paslar, yaptığımız ortalar kalitesiz olunca bu anlamda üretemedik. İkinci yarıya Gomis hamlesiyle başladık. Ceza sahası içerisinde 1 kişi daha olsun, 2 forvetle gelecek ortalara daha net bir şekilde ulaşalım diye. Bu anlamda çok üretken değildik."
- Okan Buruk​

Hocamiz meshur "cross & inshallah" felsefesini benimsemis gibi duruyor
Okan hocaya bu maç iyi bir ders olmuştur diye umuyoruz, gomis sefer ve kerem yunusla 442 oynanmayacağı çok açıktı aslında ama genç hoca hata yaptı olabilir diyelim yoksa iş kötü, benim açımdan asıl sıkıntı çok erken panik havasına girmesi koca 45 dakikayı doldur boşalta bel bağlaması, belki sabretse sadece emreakbaba yerine yine ortasaha özellikli birini alsa ve 80den sonraçift forvete dönse 1-0 biz alabilirdik maçı belkide.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Habere gore Roma ile Bologna bugun yine Shomurodov icin masaya oturacakmis. Belotti sali gecesine kadar bekleyecekmis buradan gelecek haberi. Bize coktan hayir demis simdilik Roma olmazsa Nice olur diye dusunuyormus

Hocam sadece set hücumu çalıştır hocam!!! Antrenmanlarda tek kale as defans oyuncuları ile orta saha ve forvetleri karşılaştır. rakip sahada kapanan takıma hücum çalıştır. Gol atamadıkça stresse giriyor takım da taraftar da.

Orta açılarak bal gibi de gol atılır ama ona uygun bir plan yapılırsa.
Giresun defansın ortasını kapatmış kanatlardan oyunu açıp çizgiye inip orta açarsan ve ceza sahasında 4 5 kisi olursa atarsın golü. Psv maçında bu hafta iki gol attılar orta açarak .

Hangi maçlar mesela
Bizde değil benfica döneminde jesusa da az saç baş yoldurmadı berbattan kastım
çok basit pozisyonları gole çevirememesi biraz bizim hakan şükür gibi çok kolay topu içeri atamayıp
çok zor pozisyonu gol yapabiliyor yoksa santrafor özelliklerine sırtı dönük oyununa lafım yok
ama bizim kerem ve yunus adamı hiç kullanmadılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt