- 20 Eylül 2009
- 19.048
- 17.599
- 2.773
O seni ikna etmiş görünüyor sayın Mısıroğlu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O seni ikna etmiş görünüyor sayın Mısıroğlu
10 no.Yunus uygun pozisyon oldu mu sıfıra inip bir şeyler yapmaya çalışıyor diyelim
Ama Kerem efendi asla denemiyor adam topla buluşunca içeri kat edip çerçeveyi görmenin derdinde
İki kanadımız da sıfıra bir kere bile inmedi veya ben hatırlamıyorum
Keza beklerde evlere şenlik
Eee biz nasıl gol atacağız bu durumda
yalnızca ortadan mı gol pozisyonu üreteceğiz
Akıl almaz bir durum
Ve yıllardır devam ediyor bu sıkıntı
Akil tutulmasi. Bizi cok istedi ya ondan. Tersi olsa pesinde kosuyorduk.Onyekuru'yu niye almadık aga biz?
750 mesaj sonra yırtıyomkendi açtığın konuya bir daha giremeyebilirsin
Forum ulemaları da dahil olmak üzere istenmedi rtaşAkil tutulmasi. Bizi cok istedi ya ondan. Tersi olsa pesinde kosuyorduk.
ortasaha sol yazmıslar ama bu herif sag kanatta oynuyor. jonathan clauss'un yerine bunu saga attılar. iki kanatta da iyi herif.
![]()
Przemyslaw Frankowski - Oyuncu profili 25/26
Przemyslaw Frankowski, 30, Polonya ➤ Stade Rennes, 2025'den beri ➤ Sağ Bek ➤ Piyasa Değeri: 7.00 mil. € ➤ * 12 Nis 1995, Gdańsk, Polonyawww.transfermarkt.com.tr
o gol olsada büyük ihtimal sayılmayacaktı öncesinde sasha elle almıştı atak başlangıcında ama sana katılıyorum orda emre ye vermesi lazım. Ama bu sorun kerem-emre-yunus hepsinde var. pas vermiyorlar bencilce oynuyorlar. Aralarında en çok yunus pas düşünüyor.Okan sezon başından mesajı vermeli kimi oynatır bilmem ama keremi bu hafta klübeye alıp burası Galatasaray demeli
kerem ben banko oynucam modunda takıldıkça daha çok bela olur başımıza
şu akbabaya vermediği pozisyon kendine gelse ve pas verilmese elli tane mimik jest kıyameti koparır
insan geldiği yeri unutmayacak 3.lig oyuncusuydun böyle takılırsan gideceğin yer yine 3.lig olur
ben bizim beklerin 3mt2 alana topu atabileceklerini sanmıyorum çizgilerden. oyunu tek açabileceğimiz şey duran top ve çizgi toplarıyken bu kadar başarısız ortalamaya karşı puan alamama kadar doğal bir şey yoktur herhalde. öyle sacma yerlere atıyorlar ki topu dönen top bile kovalayamıyoruz. oysa rakibin uzaklastırdığı ceza sahası dışına düşen toplarda da tehlike yaratabilirsin. ama adamlar taça auta veyahut ceza sahasındaki en alakasız yere topu random şişirdikleri için işimiz çok zor. bile isteye atabildiğimiz tek orta yoktu koca 90dk da. kazımın ortasıda rastgele bir ortaydı.Şu sistemde esas orta açacak oyuncular bek oyuncularıdır. PVA ve Sasha nın ofansa gelerek iyi orta açması elzem. Bu orta açıldığında ise diğer kanat oyuncularının da ceza sahası içerisinde olması gerekiyor. Orta açılacaksa ceza sahası içerisi ve dışında en az 4 oyuncunun olması gerekir. Tabi bizim kanat oyuncularının boyları kısa olduğu için tek hedef santrafor Sefer olacaktır. Ancak onun üzerine gelen defans oyuncuları ile boşta kalacak diğer oyuncular da fırsat yakalayabilirler.
Emrenin bencilliğini hiç görmedim geçen hafta kaptığı bir topta seferoviçe oynayabilirdio gol olsada büyük ihtimal sayılmayacaktı öncesinde sasha elle almıştı atak başlangıcında ama sana katılıyorum orda emre ye vermesi lazım. Ama bu sorun kerem-emre-yunus hepsinde var. pas vermiyorlar bencilce oynuyorlar. Aralarında en çok yunus pas düşünüyor.
Sıkıntı tam olarak da burada işte. Bizim bekler yetersiz ne yazık ki. Kanatlardaki oyuncular da gereksiz yere kalabalığın içerisine doğru yol alıyorlar.ben bizim beklerin 3mt2 alana topu atabileceklerini sanmıyorum çizgilerden. oyunu tek açabileceğimiz şey duran top ve çizgi toplarıyken bu kadar başarısız ortalamaya karşı puan alamama kadar doğal bir şey yoktur herhalde. öyle sacma yerlere atıyorlar ki topu dönen top bile kovalayamıyoruz. oysa rakibin uzaklastırdığı ceza sahası dışına düşen toplarda da tehlike yaratabilirsin. ama adamlar taça auta veyahut ceza sahasındaki en alakasız yere topu random şişirdikleri için işimiz çok zor. bile isteye atabildiğimiz tek orta yoktu koca 90dk da. kazımın ortasıda rastgele bir ortaydı.