Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seferovic'in max 3-5 metre çevresinde bi adam olması lazım maksimum verim almak için.Kağıt üzerinde mertens ideal partner gibi duruyor mertens solda mı oynayacak yoksa forvet arkasında mı ya da seferovicle ikili mi bunu da Okan hoca çözecek artık.

o gol olsada büyük ihtimal sayılmayacaktı öncesinde sasha elle almıştı atak başlangıcında ama sana katılıyorum orda emre ye vermesi lazım. Ama bu sorun kerem-emre-yunus hepsinde var. pas vermiyorlar bencilce oynuyorlar. Aralarında en çok yunus pas düşünüyor.
Takimdaslik yok suan aynen dedigin gibi herkes kendi derdinde. Bu zihniyet degismeli. Ilk önce takim arkadasima nasil gol attiririm derdinde olunmali. Ama yunus kerem birbirini ariyor mac icinde bu iyi isaret sade son paslarinda biraz daha dikkatli olmalilar.

2011/2012 sezonuna Başakşehir mağlubiyeti ile başlamıştık. Ve takımın oturması tam hazır hale gelmesi 11. haftayı bulmuştu. Bir benzerini bu sezon yaşayabiliriz yeni bir takımız. Biraz bu sezonda sabredeceğiz.

Botheim'i fln alsaydık keşke Sefer yerine
Botheimi almamız lazımdı ama seferovic den bağımsız olarak söylüyorum seferovici iyi analiz etmek lazim Gomis hücumda gücünü kullanan bir oyuncu seferovic daha çok beslenmesi gereken bir oyuncu biz halen orta acmiyoruz içeri sisiriyoruz topları kanatta bile olsa şişirme işini bırakmamiz lazım burda yaratıcı oyuncu eksligi direk göze çarpıyor

Okan sezon başından mesajı vermeli kimi oynatır bilmem ama keremi bu hafta klübeye alıp burası Galatasaray demeli
kerem ben banko oynucam modunda takıldıkça daha çok bela olur başımıza
şu akbabaya vermediği pozisyon kendine gelse ve pas verilmese elli tane mimik jest kıyameti koparır
insan geldiği yeri unutmayacak 3.lig oyuncusuydun böyle takılırsan gideceğin yer yine 3.lig olur

geçen senede yaptığı bir sürü benzer işler vardı. atılacak golden daha değerli doğru pası oynamaya alıskın bir takım olabilmek. döndükten sonra sefere de verebilirdi. emre çok netti ama. sezon bası cok dedim kerem e güvenilmemesi lazım bu sezon. oraya kanat bakıyoruz anladığım kadarıyla. ah onyekuru vah onyekuru diiyp duruyorum. tam aradığımız oyuncuydu.

Emrenin bencilliğini hiç görmedim geçen hafta kaptığı bir topta seferoviçe oynayabilirdi
ama orda da baskı geldi görememiş olabilir ama kerem defalarca görmesine rağmen bilerek isteyerek pas vermiyor
Seferoviç gibi adam var ver istasyon yap geri al rodriguez gomisi mükemmel kullanıyordu

yunus ve keremin seferovici buluşturması gerekiyor
Aynisini emrede yapti iste sefer veya kereme atabilirdi hatta bi 10 no olarak atmasi gerekir. Takmissiniz kereme bu takimda genel bi problem. Zaten oynadigimiz oyundan belli. 2 metreden pas atamiyorlar. Inanilmaz kötü pas oyunu var suan.

Admirle futbol tartismak ayri bir zevk. Ben çok seviyorum. Satranç gibi geçiyor diyebilirim

Bildirimler bolumunde admirimin beni alintiladigini gordugumde besmele cekip uzerine basiyorum. Ellerim ayaklarim buz kesiyor. Böyle bir durum..

Sende bence dikkat et. Doldur bosalt ta daimi konusmaci olman admirimde işlemeyebilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt