Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ciğerimiz yandı cumartesi ancak kendime geldim.
Artık yanacak bir;

DVEi4FRXcAE6y6E.jpg

Ben hala kendime gelemedim. Tamam herkes gibi 4-5 gol beklemiyordum ama bu maçı alırız diye düşünüyordum.

Fikstür zaten zorlu Antalya deplasman galibiyetinin artık hiçbir önemi kalmadı. Bu maçı nasıl verdik inanılmaz gerçekten.

Keşke Balotelli hamlesi olsa , Giresun maçı gibi kitlenen maçlarda kilidi açabilecek bir futbolcu.
Bizimle dokusunun çok fazla uyuşacagını düşünüyorum .

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Adi Hütterin bosda oldugunu bilmiyordum

Yani bu adam nasil bos olabilir hemrn acilen gelmeli

Ulaaaaaaan yonetim burayi okuyan biri varsa beni dinleyin 10. Haftayi beklemeyin bosuna bu okandan hicbirsey olmaaaaaz
Goz gore gore bu hataya dusmeyin

Hemen gidin adi hutteri getirin

sinanı dinledim çok haklı bişeye değiniyor, bizim takımda geçen seneden beri bi telaş var hep. sürekli dikine oynayayım, gollük pas vereyim mentalitesi var. Bu takıma oyun aklı lazım, böyle aceleci hiçbir şey yapamayız, lige ilk defa çıkmış takım gibiyiz

Ben hala kendime gelemedim içim BURUK resmen

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ezel dizisi aklıma geldi.

-Mesele yenilmek değil
+ neymiş mesele biliyor musun?
- neymiş?
+ mesele, en mutlu olduğun o gün, en güzel hayaller kurduğun o gün yenilmekmiş mesele.

Giresun maçındaki 150 top kaybı rekor olarak kayıtlara geçti. Kerem 17 top kaybıyla ilk sırada. Bu rakam Oliviera'da 15, Boey'de 11.

müthiş

Isak Hien kesici stoper. Ekdal’a gore daha agresif ve cusseli. Ekdal ise pasor stoper. Geriden oyunu sol stoperde oynayan Ekdal baslatiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt