Umut Şimşek
Büyük Kaptan
- 21 Haziran 2012
- 25.370
- 21.349
- 2.238
??????ucu belli lan. sansürlemek lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
??????ucu belli lan. sansürlemek lazım
Molde Evinde küme potasinda rakibiyle 0-0 berabere kalmis evindeMolde den de galibiyetle dönersek tamam bu sinerji bizi bi süre götürür
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kaan Ayhan ve Emin Bayram 1-2 takım dışında ligde her takımda ilk 11 oynarStoper şart bana göre
Nasil olacak bu? U21 kalkti bildigime göre. Onun yerine mavi karti getirdiler orda da keremi d. yi cektik. Ha alip da orda kiralik oynatacaksak bilemem.Zagreb’in elenmesi Baturina ihtimalini doğurabilir.
İddaa oynamıştım biraz izledim maçı bir tane siyahi adamları var başa bela olabilir onun dışında çok bir numaraları yok. Bodo varken bunlar geçen sene nasıl şampiyon olmuş anlamadım şu an ligde 4.ler galibaMolde Evinde küme potasinda rakibiyle 0-0 berabere kalmis evinde
Fazla mi büyütüyoruz diyorum bazen
Maç sırasında sakatlanıp kaburga kemiği kırılan Trabzonspor oyuncusu Trezeguet'e acil şifalar diliyoruz.
oha
Maç sırasında sakatlanıp kaburga kemiği kırılan Trabzonspor oyuncusu Trezeguet'e acil şifalar diliyoruz.
oha
Ben CL için düşünüyorum ayrıca sezon uzunKaan Ayhan ve Emin Bayram 1-2 takım dışında ligde her takımda ilk 11 oynar