Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Partey hayatta olmaz
De Paul hayatta olmaz
Hojberg hayatta olmaz

Gendouzi marsilya gibi serefsiz takimda diye hayatta olmaz

Baska biri gelecek bakalim kim gelecek

aktürkoğlunun oyunu çözüldü.. oyunun değiştirmesi lazım bakış açısını değiştirmesi lazım..

Kerem rakipler tarafından çözülebilecek bir topçu değil hücum opsiyonu çok fazla normal şartlarda..
Keremin önündeki tek engel kendisi herşeyi ben yapayım işi ben cozeyim kafasindan kurtulması sart.Angelino gibi hücuma müthiş çıkan bir bekten faydalanmasi şart..
Okan hoca bir şekilde rehabilite etmeli zaten Zaha Ziyech de girince takıma kerem tek opsiyon olmadığını idrak edecektir

Kadroda var rnş. 11 yıldızla sürekli oynayamayız
Benim kafamdaki yeri kulübe, hatta bir anadolu takımının 11'i. Ama haklısın Fofana gelene kadar orası boş. Kaan'ın o noktada denenmesi konusunda hemfikirim. Beyni ayaklarına hükmedebilen defansıda olan bir adam.

aktürkoğlunun oyunu çözüldü.. oyunun değiştirmesi lazım bakış açısını değiştirmesi lazım..
Adamin bir oyunu yokki topu alir almaz icardi nerdeyse topu ona dogru sisiriyor baskidan mi bilmiyorum ama rezalet oynuyor

Kanat oyuncusu adam gec sifira in orta kes Savunma arkasina kosu at bunlari ara sira yapardi simdi iyice birakti topu al kafayi kaldir icardi ye sisir

Birisi buna icardiye asist yaptigin surece forma senin mi demis ne yapmis

Bazen basit oynamak gerekir bunu beceremiyor

Kazımcan ve Kaan’ı sık sık değerlendirmeliyiz.

Kerem bey garanti oynadığı için rahata alışmış gibi.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tam tersi bence rahati bozuldu klubede zaha ziyech tete var ben nasil oynucam diyor cok fazla kasiyor basit oynamak yerine

Asist yapayim gol atayim uc kisiyi yatirayim kaldirayim diyor ne zaman basit tekte oynasa asist yapiyor aslinda birinin rehablite etmesi lazim cocugu

Tam tersi bence rahati bozuldu klubede zaha ziyech tete var ben nasil oynucam diyor cok fazla kasiyor basit oynamak yerine

Asist yapayim gol atayim uc kisiyi yatirayim kaldirayim diyor ne zaman basit tekte oynasa asist yapiyor aslinda birinin rehablite etmesi lazim cocugu
zaha nerede goremedım de

zaha nerede goremedım de
Adam transfer edildimi edildi 3 hafta sonra hazir olunca oynucakmi oynucak bu kadar maliyetli adam yedek mi kalicak ?

Bunu kerem de biliyor baski bunun baskisi ziyech de gelince sag tarafta gitti elinde oynayabilecegi bir on numara kaldi orada da mertens var daha tete var

Bunlari dusundukce daha fazla sey yapmaya kalkip hic birsey yapamiyor

Adam transfer edildimi edildi 3 hafta sonra hazir olunca oynucakmi oynucak bu kadar maliyetli adam yedek mi kalicak ?

Bunu kerem de biliyor baski bunun baskisi ziyech de gelince sag tarafta gitti elinde oynayabilecegi bir on numara kaldi orada da mertens var daha tete var

Bunlari dusundukce daha fazla sey yapmaya kalkip hic birsey yapamiyor
zaha icardi abisinden izin alırsa belki oynatılır

icardi keremın oynamasını isterse kerem oynar bakarız

Benim kafamdaki yeri kulübe, hatta bir anadolu takımının 11'i. Ama haklısın Fofana gelene kadar orası boş. Kaan'ın o noktada denenmesi konusunda hemfikirim. Beyni ayaklarına hükmedebilen defansıda olan bir adam.
Geniş kadroyu kast ettim ztn, yoksa ilk 11de yeri yoktur elbet. Lakin o oynayacağına Kaan oynasin diyorum, veya en azından deneyelim. Hücumda hiç de fena değil, duran top açtığı orta falan. Berkan çalışkan biri ama bunu yapamıyor

ilk onbirin tek eksik parçası kaldı. şu torriera'nın yanına o seviyede bir oyuncu daha alalım hadi ya :/

Icardi ye kilo almis dedik 3 aydir yatiyor dedik adam o halde rakibin fisini cekti

Bu adam saglam kamp gecirse fit olsa tek basina takim adam kafayla penalti atti
Su keremden kurtulup zaha ziyeche donersek bu adam zibilyon tane gol atar

37 lik Mertens - Göbekli Icardi ikilisi TS yi madara etti. Antrenman yemiş Ziyech - Fit İcardi birlikte neler yapar heyecan basıyor.

Hele daha solda Zaha sağda Tete olunca "aman Allah'ım Brezilya mı"

Fakat 8 no çok önemli burada hem Torreira'yı yedekleyebilecek hem de Oli'yi kesebilecek çılgın biri lazım. Gerekirse bütün para bu adama yatırılmalı ama can alıcı nokta bu artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt