Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerem'in karar alma konusunda çok net eksikleri olduğunu biliyoruz zaten, yoksa şu an bambaşka bir seviyedeydi. Geçen yıl da kötü başlamıştı ama bu kadar saçma sapan işler de yapmıyordu. Daha haddini bilerek oynuyordu.
BAY da Kerem de kendilerini gereksiz bir ispat etme çabası içerisine girdiler. Dün Kerem 5 kişiyle kontraya çıkarken gidip adamın içinden geçmeye çalıştığı bir pozisyon var nerdeyse laptopu yumruklayacaktım sinirden. Hem kontra yedik, hem de 5 tane adamı 50 metre geri koşturdu.
Mertens de aynı şekil. Dün 2. yarıda rezalet bir oyun oynadı. Benim direkt dikkatimi çeken 3 net pozisyon var, yürüyecek hali kalmadığı için topu kaybetti hiçbir şey yokken. 1 tanesinde de 5 metreden topa vuramadı. Hepsi dönüp dolaşıp kontra olarak bize giriyor. Orta sahaya bu kadar yük binmesinin en temel sebebi Kerem Mertens Bay 3'lüsüdür. Gerçekten hocayı tebrik etmek lazım, bu üçlü ile bu kadar top oynatmak bile başarıdır.

forumda her konudan atıyor modlar smodlar adminler
ne sıkıntınız var arkadaşlar

gelin konuşalım

Yemek yerken su malları ızleme gafletıne düştüm , ok'la belirttiğim arkadaş , Fatih tekke İcardiden daha büyük golcü dedi.

Şaka deil bu arada , isteyene link dakika atabilirim. Neyse ki düğer adam '' fatih once seri a ya transfer olsun ondan sonra da gol kralı olsun oyle karsılastırırız '' dedi.

1692526074315.webp

Taliskaaa kadro dışı kalmış

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bence stoper lazım.Kaan Ayhanın stoperde iyi oynadığı maç hatırlamıyorum.Emin'in kumaş sağlam ama 1 maç oynadı direkt sakatlandı.Koca sezonu Nelson-Abdül'ün sırtında geçiremeyiz.Nelsonun satılmadığı senaryoda Ramos vs gereksiz ama Türk de olsa 1 tane alternatif stoper şart takıma.

2 yedek stoper var işte daha kimi alacağız ?

Kerem çözülmesi en zor adam ligde, kendisinin bile beklemediği işleri yapıyor çoğunlukla. Sola sürüp geçiyor diyorsun sağa da sürüp geçiyor, terse dönüyor, kilit pas atıyor vs vs

Kerem’deki sıkıntı her seferinde riskli olan seçeneği denemesi, daha dengeli oynaması gerekiyor.

Oyununu da her şekilde kabul ettiriyor. Ben daha Kerem'i sindirebilen bir savunmacı görmedim.

Sekiztaş talişkayi alirsa fener 3. sıraya düser

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt