Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
allah'a şükür barış bey sizNapiyon lan gonyali iyi misin
Olayın benle ilgisi yok, matematikle var. Kazımcan ve Kaan yedekliyorBoey ve Angelino cezalı ya da sakat olursa Avrupa maçlarına kimle çıkacaksın peki beklerde ? Midtsjö gidebilir hocaya gidip Dubois yollayalım yabancı oyuncu alamıyoruz dersen seni tesislerde bir saat falan kovalar muhtemelen.
sergioyu nasıl önceki maçlar için eleştiriyorsak -doğal olarak çünkü rezil oynuyordu- dün için de övmemiz lazım baya iyiydi
Sezen Aksu bir kuştur.Sezen aksunun fatih terimle yakin arkadaş olduğunu ve Galatasarayli olduğunu bilmeyenler konuşmasın bi zahmet
Zalgristen 2 gol yedikgeçen senden devame den takımımızın henüz resmi maçlarda mağlubiyeti yok ve sadece 1 gol yedi
Olayın benle ilgisi yok, matematikle var. Kazımcan ve Kaan yedekliyor
1 Muslera
2 Nelson
3 Mertens
4 Boey
5 Tete
6 Torreira
7 Sergio
8 İcardi
9 Angelino
10 Bakambu
11 Zaha
12 Ziyech
13 8 numara
14 Stoper
15 Morutan gidici
16 Midsjo gidici
17 Dubois gidici
Sergio neyse de Dubois’e laf eden çarpılır yav 5 maç oynamasa 6. maç çıkıp aynı performansı veriyor.
Muhtemelen gidecek ama benim için GS tarihinin önemli oyuncuları arasına girdi.
O zaman kim gitsin yukarıdan yazKazımcan solbek alternatifin olabilir ama Kaan sağbek falan oynayamaz.
Taliscanin kadro disi oldugunu duydum 8den vaz gectim gelsin talisca 10 atalim 5 yiyelim
Serhat Akın beni çok şaşırtıyor. Gördüğüm en mantıklı konuşan Fenerli. Fanatik de bir herif ama fanatikliği itici değil. Futbolculuğunun tam tersi.Bu tarz programları da kafa dağıtmak için dinliyorum yaw. İşler bu ara yoğun da bir ara bunu da izlerim. Fenerli Serhat’ın goygoyu da iyi oluyor
Ozaman kusura bakmasin hoca hiç izlememis Ziyechin adamın orjinal yeri forvet arkası ki istatistiklere baksa dahi görürdü ,gerçekten şaşırdım umarım kanat olarak düşünmez ve sacmalamaz bu tarz şeyleri fatih hoca pek severdiYok abi bildiğin altını çizerek sağ kanat dedi, bütün neşemi aldı adam.