- 27 Ocak 2010
- 141.047
- 107.837
- 5.788
hak edene hak ettiği değer verilir ben zaniolo'yu kiralamazdım asla gerekirse 27m peşin versinler sorun değilNelssonu aksama 10 milyona satsak, Vasfi o kadar bile etmezdi mesaji yazar bu gidisle
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hak edene hak ettiği değer verilir ben zaniolo'yu kiralamazdım asla gerekirse 27m peşin versinler sorun değilNelssonu aksama 10 milyona satsak, Vasfi o kadar bile etmezdi mesaji yazar bu gidisle
Aynen pisa 4 vermiş Serie a dan da başka bir takım 8 vermiş bunu gören bir PL takımı 15i masaya yatırmış ama biz bedavaya Ankaragücüne yollamışız. Her haltı eleştirmeseniz keşke.
satma işi için ya komisyoncu menajer ya da o işi yapabilecek bi profesyonel lazım. biz ilkini tercih etmiyoz, 2. yi yapacak bi pozisyon ya da yönetici de yok gibi görünüyor. otopilotta gidiyoz o yüzden.
ha morutzan pek bunla ilgili değil tabi ama zaniolo için o kadar fırsat varken villa gibi ön hattı kalabalık takıma 2 ayda bin tane şart şurtla güç bela kiralamak buna işaret ediyor.
Ama bek kovaliyordudefol allanın çöpü
Fbin bu kadar coplerini elden cikarmasi yuz de yuz, menajerlerine para yedirmesidir.
böyle bi şey olabilir mi ya şikeden ne farkımız kalıyor o zaman?Kazan dairesinin son yayininda , Tansel " morutan pisaya gidecekken yukardan birileri devreye girdi ankaragucune gidecek " demisti. Adam biliyormus.
kanıtın olmayan şeyler hakkında konuş sonra böyle demedim varsayım yaptım de bu işler bu kadar kolay mı oluyor. Bı usulsüzlük flan var ise zaten belli olur. Neyse burada yazdın böyle şeyleri Twitter da flan yazma gümbürtüye gidersin.Varsayım üzerine konuştum böyledir demedim böyleyse haindir dedim ve gerçektende haindir eğer öyleyse hatta aksini iddia eden de Galatasaray düşmanıdır . Bir oyuncuya 3.5 m teklif gelecek sen gidip bedavaya vereceksin yok öyle bir şey . Böyle olduğuna inanmıyorum umarım değildir eğer öyleyse hukuksal olarakta araştırılmalı kim ne kadar almış ne vermiş diye .
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Morutan bu yönetimin bu hocanın kendi yaptığı bir transfer değil. Kulüpte gelecek görülmeyen oyuncuya teklif de yoksa kenarda oturtalım yaa 600k nasılsa veririz demek zorunda da değiller. Neden kiralamamışlar da bonservisiyle verip geri alma opsiyonu koymuşlar bunu içeriden biri değilsen bilemezsin ne düşündüler de bunu yaptılar. İnsanların ne rahat oturduğu yerden şöyle yapsaydınız böyle yapsaydınız yok sizin aklınıza sokayım yok size yazıklar olsun oh ne güzel dünya ya asıp kesmekten bedava bir şey yok.Bomboş konuşmuşsun . Adam 600 k maaş alıyor öde o zaman oturt kenarda veya kiralık ver bolservis ile neden veriliyor bi anlat bize kafandaki mantığı bizde eleştirmeyelim
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi