Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Morutan geçen seneki performansından sonra gözü kapalı 4-5e satabileceğin bir adamdı.Bedavaya saldıysak büyük eksik yazar yönetime.

Aynen pisa 4 vermiş Serie a dan da başka bir takım 8 vermiş bunu gören bir PL takımı 15i masaya yatırmış ama biz bedavaya Ankaragücüne yollamışız. Her haltı eleştirmeseniz keşke.

Bomboş konuşmuşsun . Adam 600 k maaş alıyor öde o zaman oturt kenarda veya kiralık ver bolservis ile neden veriliyor bi anlat bize kafandaki mantığı bizde eleştirmeyelim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

satma işi için ya komisyoncu menajer ya da o işi yapabilecek bi profesyonel lazım. biz ilkini tercih etmiyoz, 2. yi yapacak bi pozisyon ya da yönetici de yok gibi görünüyor. otopilotta gidiyoz o yüzden.

ha morutzan pek bunla ilgili değil tabi ama zaniolo için o kadar fırsat varken villa gibi ön hattı kalabalık takıma 2 ayda bin tane şart şurtla güç bela kiralamak buna işaret ediyor.

Fbin bu kadar coplerini elden cikarmasi yuz de yuz, menajerlerine para yedirmesidir.

o değil de dün bizim maçtan önce tottenham-manu maçına baktım da

bu beinsports çekim açıları, ekran parlaklığı, terkrar hızları ve grafikleri ile bizi nasıl dolandırıyor bir kez daha anladım

Bjk, Ts ve Fb bize karşı cephe aldı. Benim kafa buraya gitmeye başladı

20230820_183220.webp

Kazan dairesinin son yayininda , Tansel " morutan pisaya gidecekken yukardan birileri devreye girdi ankaragucune gidecek " demisti. Adam biliyormus.

Bari transferde geri çağırma maddesi ile sonraki satıştan %50 pay falan koydurtsaydık

Morutan oynadıkça parlarsa en azından geri çağırırız

Varsayım üzerine konuştum böyledir demedim böyleyse haindir dedim ve gerçektende haindir eğer öyleyse hatta aksini iddia eden de Galatasaray düşmanıdır . Bir oyuncuya 3.5 m teklif gelecek sen gidip bedavaya vereceksin yok öyle bir şey . Böyle olduğuna inanmıyorum umarım değildir eğer öyleyse hukuksal olarakta araştırılmalı kim ne kadar almış ne vermiş diye .

kanıtın olmayan şeyler hakkında konuş sonra böyle demedim varsayım yaptım de bu işler bu kadar kolay mı oluyor. Bı usulsüzlük flan var ise zaten belli olur. Neyse burada yazdın böyle şeyleri Twitter da flan yazma gümbürtüye gidersin.

Bomboş konuşmuşsun . Adam 600 k maaş alıyor öde o zaman oturt kenarda veya kiralık ver bolservis ile neden veriliyor bi anlat bize kafandaki mantığı bizde eleştirmeyelim

Morutan bu yönetimin bu hocanın kendi yaptığı bir transfer değil. Kulüpte gelecek görülmeyen oyuncuya teklif de yoksa kenarda oturtalım yaa 600k nasılsa veririz demek zorunda da değiller. Neden kiralamamışlar da bonservisiyle verip geri alma opsiyonu koymuşlar bunu içeriden biri değilsen bilemezsin ne düşündüler de bunu yaptılar. İnsanların ne rahat oturduğu yerden şöyle yapsaydınız böyle yapsaydınız yok sizin aklınıza sokayım yok size yazıklar olsun oh ne güzel dünya ya asıp kesmekten bedava bir şey yok.

Morutanın aniden ankaragücüne gitmesinin hiçbir mantıklı açıklaması yok arkadaşlar birbirimizi kandırmayalım.Yukardan birileri girmiş araya.Ya pisa ya klüpte kalacaktı bu adam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt