Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Profesyonel futbolcumuz Olimpiu Vasile Moruţan’ın transferi konusunda MKE Ankaragücü Gençlik ve Spor Kulübü Derneği ile anlaşmaya varılmıştır.

Buna göre MKE Ankaragücü Gençlik ve Spor Kulübü Derneği, şirketimize 3.000.000 euro tutarında transfer bedeli ile futbolcunun sonraki satışından elde edeceği gelirin %50'sini (3.000.000 eurodan az olmamak kaydıyla) ödeyecektir. MKE Ankaragücü Gençlik ve Spor Kulübü Derneği, 30 Haziran 2024 tarihine kadar ek 3.000.000 euro transfer bedeli ödemesi durumunda sonraki satışından elde ettiği transfer geliri karının %25'lik kısmını şirketimize ödeyecektir.

Yapılan anlaşma gereği, kulübümüzün 3.000.000 euro transfer bedeli tutarı ile futbolcuyu şarta bağlı geri transfer etme hakkı bulunmaktadır.
Ankaragücü bal ligine düşer o parayı ödemez

Monaco straboutrg maçını izliyorum fofana ve Bellagarde için..
Kalitelerinden piyasalarindan bağımsız gozlemim;
Fofana kesinlikle burada anlatıldığı gibi bir oyuncu değil dribblingli öne giden 8 arıyoruz bu adam bildiğin tam bir 6 no acaba ismini Camarayla mi karıştırdım dedim bir ara çünkü Camara burada anlatılan oyuncu gibi oynuyor..
Bellagarde ise sanki bizim aradigimiz profile daha uygun gibi..Onun da takımı bugün çok kötü birkaç pozisyon dışında göremedik topla..
Bu arada maçın yıldızi liverpoollu minaminoydu resmen şov yaptı

Tweetlerin altında kuş kardeşlikleri ilan edilmiş... :)

Oynatsınlar, geliştirsinler de sokayım 3m’e
alırız geri satarız

Bir Arsenal taraftarına göre Partey bugün antrenmana katılmamış

Adamlar Partey’i inanılmaz seviyor sanırım bizim torreira neyse onların gözünde partey o
Bu adamı almak mümkün değil hatta yüklü bir bonservise araplara satılsa bile Arsenal taraftarı yangın çıkarır gibi duruyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Morutan’dan 6 mio kazanacağımız bir satış olmuş güzel iş

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Taylan, Cicaldau ve Emre'den biraz para kazanabilsek iyi olurdu.
Samsun tüm yerli kontenjanini bizden doldurdu.

Monaco straboutrg maçını izliyorum fofana ve Bellagarde için..
Kalitelerinden piyasalarindan bağımsız gozlemim;
Fofana kesinlikle burada anlatıldığı gibi bir oyuncu değil dribblingli öne giden 8 arıyoruz bu adam bildiğin tam bir 6 no acaba ismini Camarayla mi karıştırdım dedim bir ara çünkü Camara burada anlatılan oyuncu gibi oynuyor..
Bellagarde ise sanki bizim aradigimiz profile daha uygun gibi..Onun da takımı bugün çok kötü birkaç pozisyon dışında göremedik topla..
Bu arada maçın yıldızi liverpoollu minaminoydu resmen şov yaptı
Diarra nasıl

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt