Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 53.060
- 41.761
- 3.413
Paracilar tek tek ortaya cikiyorLaporte de Al Nassr yapmış ulan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Paracilar tek tek ortaya cikiyorLaporte de Al Nassr yapmış ulan
Biliyorum bitti gitti ama içimden bize çok iyi gelecekti demeden edemiyorum.umarim bu içimizdeki yangını tezelden sondururuz.Oda bu hafta olur inşallah.Paredes’i biz alsak takım idmanı yapmadı der ekimde anca oynatırdık herhalde
Valla adam avrupadan özellikle İtalya'dan teklif bekliyordu, eski takımı teklif verdi ve gitti. Ülkedeki gençler ülkeden kaçmaya çalışırken bizi son opsiyona bırakmasına bir şey diyemiyorum ve hak veriyorum kendisine.Biliyorum bitti gitti ama içimden bize çok iyi gelecekti demeden edemiyorum.umarim bu içimizdeki yangını tezelden sondururuz.Oda bu hafta olur inşallah.
İnsanları böyle damgalayamazsın Cafer beyFloryada BEATBOX yarismasi duzenleyecegiz sanirim transfer hamlelerine bakilirsa
Resmî bir durum yok Alpaslan konusunda ama Pendikspor iddiası var.Alpaslan gitti sanırım bir yere.
Şimdi 3e sattık yazın 3e geri alicaz rts.Su Morutanin anlasmayo salağa anlatir gibi anlatır mısınız vallaha anlamadim
G702 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aldık ya dortmund'dan.lan bari scout ı ortasaha alın. yine kanat
Doğru .Teklifimizden düşüğüne gitti.İcardi biraz daha erken gelseydi oda gelirmiydiki acaba.Valla adam avrupadan özellikle İtalya'dan teklif bekliyordu, eski takımı teklif verdi ve gitti. Ülkedeki gençler ülkeden kaçmaya çalışırken bizi son opsiyona bırakmasına bir şey diyemiyorum ve hak veriyorum kendisine.
Kale varBjkdeki iyi yerli sayisi = 0
Yok, Icardi'nin geleceği belliydi zaten, eşinin hastalığı olmasaydı 2-3 hafta daha erken geliyordu.Doğru .Teklifimizden düşüğüne gitti.İcardi biraz daha erken gelseydi oda gelirmiydiki acaba.