Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O kebir alinin u17daki istatistikleri ne öyle la aboo

evet baya bilenmiş haftaya 3-0 yenilir
Yenme yenilme ayrı bir olay.Adamı kovdular üstüne 2 sene sonra yerli hoca aradılar adını bile geçirmediler.Azizin has adamı olduğu için sevmez koç.O da sevmez son kupa final maçında Caner’e tekme tokat dalacaktı.Kovdu takımdan zaten

Son düzenleme:
de paul 11 niguez yedek felix out

Neee? Degisiklik yapmadik mi? Keremi niye bildirmedik ki?

Ozaman kerem ve lisans isi olursa ziyaş ekleriz
zaniolo işi net değildi diye onu çıkarıp demirbay'ı almadık diye tahmin ediyorum. mitçö veya halil'i falan da çıkarabilirdik ama yeniler zaten hazır değil diye gerek görmedi büyük ihtimal okan. bence haklı onu söyleyeyim.

Kadronun şiştiğine katılmıyorum

Örneğin CL'de Çarşamba

Muslera
Sacha - Nellson - AKerim - Angelino
Torreira - 8
X(Kerem-Tete-Ziyech) - Ziyech (Mertens) - Zaha
Icardi​

oynadık ligi kaybetmemek için dönüşte

Muslera
Sacha - Nellson - AKerim - Angelino
Torreira - Oliviera
Tete - Mertens - Zaha
Icardi​

oynarız

burada önemli olan iyi yönetebilmek sezonu

Her ne kadar o an çok kızsak da, Yunus'un son iki maç girip de atamadığı 2 pozisyonu düşününce aslında bu durum iyiye işaret gibi. Ben geçen sene böyle kale önünde tek vuruşla bitirebileceği pozisyonlara girdiğini hiç hatırlamıyorum. Anca işte daha geride alıp çalımlar veya verkaçlar sonucu pozisyona girmeye çalışıyordu, onda da zorlanıyordu. Kanat oyuncusunun veriminin arttığı nokta böyle kolay goller atabilmeyi başladığı nokta ve topsuz koşular... Yoksa içe çek uzak köşeye vur nereye kadar...Messi veya Robben falan değilsen, takımın da kontracı değilse, kapalı savunmalara karşı oynayan takımsa onlardan yılda 3-4 tane atarsın en fazla. Ama bu topsuz pozisyona girme özelliği gelişirse, kale önüne veya arka direğe etkili koşular falan yapmaya başlarsa ona çok şey katar. İkisini kötü kaçırdı ama bunlara sık girdikçe bir bitirmeye başlarsa çok fark eder.

Bir de o goller özgüven ve rahatlık da getirir oyuncuya. Topla yapabildiklerini de daha özgüvenli yapmaya başlar, o da seviye atlamasına neden olur. Aslında aklıma direkt Salah geliyor. Bilmemkaç yaşına kadar süper yetenekli ama hiçbir yerde çok verimli olamayan, tutanamayan ve hatta ufaktan dalga konusu olmaya başlayan adam 25 yaşında biraz sürpriz şekilde gittiği Liverpool'da "dünyanın en iyi topçusu mu acaba" mertebesine geldi kısa zamanda. Yunus'un da ona benzer bir gelişim süreci olabilir. Salah seviyesine çıkar demiyorum tabi ama yani bu yaşından sonra hala birden birkaç gömlek yukarı attığı bir kariyeri olabilir.

şu ana kadar toplam 11 milyon euroluk satış yapmıştık. morutan transferi sonrası toplam 14 milyon euroluk satış yapmış olduk. ffp açısından da bir çıt rahatlatan bir alışveriş. ( bu sezon toplam ödenen bonservis 19,79 milyon euro )

şu ana kadar toplam 11 milyon euroluk satış yapmıştık. morutan transferi sonrası toplam 14 milyon euroluk satış yapmış olduk. ffp açısından da bir çıt rahatlatan bir alışveriş. ( bu sezon toplam ödenen bonservis 19,79 milyon euro )
3 yolcu daha var deniliyor +ya geçebiliriz

Her ne kadar o an çok kızsak da, Yunus'un son iki maç girip de atamadığı 2 pozisyonu düşününce aslında bu durum iyiye işaret gibi. Ben geçen sene böyle kale önünde tek vuruşla pozisyonu bitirebileceği pozisyonlara girdiğini hiç hatırlamıyorum. Anca işte daha geride alıp çalımlar veya verkaçlar sonucu pozisyona girmeye çalışıyordu, onda da zorlanıyordu. Kanat oyuncusunun veriminin arttığı nokta böyle kolay goller atabilmeyi başladığı nokta ve topsuz koşular... Yoksa içe çek uzak köşeye vur nereye kadar...Messi veya Robben falan değilsen, takımın da kontracı değilse, kapalı savunmalara karşı oynayan takımsa onlardan yılda 3-4 tane atarsın en fazla. Ama bu topsuz pozisyona girme özelliği gelişirse, kale önüne veya arka direğe etkili koşular falan yapmaya başlarsa ona çok şey katar. İkisini kötü kaçırdı ama bunlara sık girdikçe bir bitirmeye başlarsa çok fark eder.

Bir de o goller özgüven ve rahatlık da getirir oyuncuya. Topla yapabildiklerini de daha özgüvenli yapmaya başlar, o da seviye atlamasına neden olur. Aslında aklıma direkt Salah geliyor. Bilmemkaç yaşına kadar süper yetenekli ama hiçbir yerde çok verimli olamayan, tutanamayan ve hatta ufaktan dalga konusu olmaya başlayan adam 25 yaşında biraz sürpriz şekilde gittiği Liverpool'da "dünyanın en iyi topçusu mu acaba" mertebesine geldi kısa zamanda. Yunus'un da ona benzer bir gelişim süreci olabilir. Salah seviyesine çıkar demiyorum tabi ama yani bu yaşından sonra hala birden birkaç gömlek yukarı attığı bir kariyeri olabilir.
gidecek gibi Yunus

Yabancı sınırlaması ile alakalı duyum gelmiş olabilir ondan genç yetenekli gurbetçileri topluyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt