Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nelssonun satılmayacağı gerçeğiyle yüzleşelim.

NELSSON gidecek senece 5 maç oynatacağımız Dubois kalcak öyle mi. Sistemi geçtim sayısal olarak bile anlasız bir hamle olur.

Nelsson satılacak olsa bu hafta bir adet yabancı kaleci gelmiş olması gerekiyordu. Molde maçları sonrası transfer için 3 gün falan kalıyor bu süreçte takıma katkı verebilecek bir transferi kaça alacağız takıma nasıl alıştıracağız. Dikiş tutmazsa elimize verirler.
Keza nelssonun kaldığı durumda bile bir tecrübeli adam bakılıyor.
Yedek + as stoper + 8 numara şu 3'ü için ne zaman nede paramız mevcut. Nelsson için o dava kapandı.

Stoper mevkiine göre cebimiz aşırı boşalır, 5-6 tane duran top golü fazla atarız sakatlanmazsa
Stoper transferine karşı değilim avrupa maçları da var zira. Fakat Ramos ısrarı nedir Nelsson varken nasıl bir rotasyona girecekler ve ne derece mantıklı maliyetli bir takviye.
Saha ici büyük bi lider ve kazanma mantalitesi
Takımın bu yönde bir eksikliği bulunmuyor ki.

Stoper transferine karşı değilim avrupa maçları da var zira. Fakat Ramos ısrarı nedir Nelsson varken nasıl bir rotasyona girecekler ve ne derece mantıklı maliyetli bir takviye.

Bence o yönde eksiklik var, tabi nelson gitmiyorsa Ramos alinmaz zaten

ben ramos'u istemiyorum şu an. fazla para istiyor. ayrıca bu saatten sonra stoperi değiştirsek yerine gelecek zurnanın biri olabilir

Nelsson gitmiyorsa stoper alinmasin. Stoper pozisyonunda zaten tek nadir rotasyon yapiliyor. Oraya simdi pahali adam cekmek hic mantikli degil.

Dubois giderse bir tane Sag Bek/Stoper karmasi, ilk geldiginde Denayer gibi bir atletik yedek alalim yeter.

Nelsson onumuzdeki 5-10 sene Avrupa futboluna damga vuracak. Ramos ise yetiskin bezi takmanin biraz uzaginda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt