Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 89.742
- 48.823
- 4.933
30 milyon euroluk yanlış mu olur yav.Bunlar cidden yanlış Jota’yı alıp alınca farketmişler herhalde
Şöyle keriz bulsak yav. Acil fransa liginden bir diarra çıkartıp saplamamız lazım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
30 milyon euroluk yanlış mu olur yav.Bunlar cidden yanlış Jota’yı alıp alınca farketmişler herhalde
Hepsi düşüşde bizim aradığımız tarzda oyuncular değil. Bu üçlüden birini almak yerine oliviera ile devam ederiz daha mantıklı olur.Ndidi düzenli olarak Leicester'da çok kötü oynuyor. Üstelik maliyetli. Girilecek risk değil. Diğerlerinin son durumunu bilmiyorum.
Bir dur .3 senenin tadına varalım .Ondan sonra düşünürüz.3-4 sene sonra napacaz biz icardi gittiği zaman
canım sıkıldı valla
Itson şov yapmış dün.
Gelmeden de böyle haberler sıkıyorlardı gazeteler. Herifi Galatasaraya gideceksin diye kandırmışlara benziyor.
Bu dogru mu acaba?
Sacma geldi mizah da olabilir ama bilemedim
Ramos: "Hazırım ve geliyorum"
adamin bahcesi o kadar buyuk ki ben normal yurusem yorulurdum, kac donem arazisi varsa artik.
Dominos okudum canim orta boy pizza cekti çitir peynir kenarliabooooo timber çaprazlardan skatlanmış, bunlar stoper alır garanti. yine bi domino etkisi olabilir
1 hafta oldu yav sakatlanmasi.abooooo timber çaprazlardan skatlanmış, bunlar stoper alır garanti. yine bi domino etkisi olabilir
adamin bahcesi o kadar buyuk ki ben normal yurusem yorulurdum, kac donum arazisi varsa artik.
adamin bahcesi o kadar buyuk ki ben normal yurusem yorulurdum, kac donum arazisi varsa artik.