- 5 Eylül 2014
- 87.171
- 73.963
- 4.513
El elden üstündür Mustafa bey.Soyadı şahin ise uzak dur . Sedat Şahin'in akrabası olma potansiyeli olabilir. Sülaleni kuruturlar vallahi![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
El elden üstündür Mustafa bey.Soyadı şahin ise uzak dur . Sedat Şahin'in akrabası olma potansiyeli olabilir. Sülaleni kuruturlar vallahi![]()
Ters olmuş______Dominguez ______ Torreira
Zaha____________ Ziyech__________Tete
__________________Icardi
#Muazzam-ul-dehset![]()
Rahatsızsan özelden halledelimFenamuz mesaisine başlamış yine.
Icimden ettim disimdan degilKüfür yasak
Rahatsızsan özelden halledelim
Bana Fbjk'li diyecek adamı duvara çivilerim Semih.. Sende çok güzel duvara çivilenecek tip var.......... neyse
Aslinda Türk bir Kalecimiz olsa,_______________IV _____ IV_____________
Boey___________________________Angel
______Dominguez ______ Torreira
Tete____________ Ziyech_________Zaha
___________________Icardi
#Muazzam-ul-dehset![]()
TamamBana Fbjk'li diyecek adamı duvara çivilerim Semih.. Sende çok güzel duvara çivilenecek tip var..
Eyvallah Renkdaş, evet yanlışlikla Kanatlar değiştirmişsim.Ters olmuş
o his bende de vuku buluyor
Hoş bulduk ciğerimYiğidim hoş geldin
Hocam hepimiz bir aileyiz. Gs davasındayız. Bir olalalım diri olalım. Küfür etmeyelim.Bana Fbjk'li diyecek adamı duvara çivilerim Semih.. Sende çok güzel duvara çivilenecek tip var..
Sergio'nun performansı iyi olursa belki 8 numara transfer edilmez diye mi fbjkli oluyorum.. .. klavye delikanlısı..
Hoş bulduk ciğerim
Galatasaray davasını gütmeye devam ediyoruz
Allah bu fani canı alana kadar gs için vuracağız, kıracağız, öleceğiz
Benim belim rahatsız da, bunun yerine bir haberi retweet etsem o da olur mu ?Transfer taraftarı olmayın
Galatasaraylı olun
Galatasaray'ın yararına olacak bir taşı yerinden kaldırıp, iki metre öteye koyanlara bile müthiş bir saygı duyarım.
İyi forumlar
Klavye erkeği der geçerizBenim belim rahatsız da, bunun yerine bir haberi retweet etsem o da olur mu ?
Günay Papua Yeni Gine'li değilAslinda Türk bir Kalecimiz olsa,
TürkGK, Abdül ve Kazimcan ile 3 TR Oyuncu yapıp, ön hattını full yabancı yapardım.