- 3 Haziran 2015
- 57.911
- 67.228
- 4.143
Evet olmus teyit geldi su anSenin çevren kalın kemalimmmm, iptal olup olmadığının haberini bizde senden bekliyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet olmus teyit geldi su anSenin çevren kalın kemalimmmm, iptal olup olmadığının haberini bizde senden bekliyoruz
Icardinin ts maçında Ceza alanı içinde dışında farketmez 2-3 tane pozisyonu faul çaldı hakem trink diye
Icardinin ts maçında Ceza alanı içinde dışında farketmez 2-3 tane pozisyonu faul çaldı hakem trink diye
Olmaz ama çaldılar diyorum icardiyeBöyle faul olmaz
Profili görünce aklıma Cennet mahallesindeki Pembe nin kardeşi Selim aklıma geliyorOlmaz ama çaldılar diyorum icardiye
Kaynak neBu arada bilgi vereyim, Galatasaray partey icin Arsenal ile gorustu, bu teyitli bilgidir, baska bilgim yok, olsa yazarim. Garanti olmadan baska bilgi vermem.
Zaha da oldugu gibi gorusme oldugunu biliyorum.
Bu arada Arsenal Partey’i satmak istemiyor ama bir orta saha daha alirsa birakirlar.
Sent from my iPhone using Tapatalk
MelikşahKaynak ne
Kaynak ne
Sekleter sanırsam ki sanırımKaynak Arsenal da calisan bir arkadas, toplantilari ayarliyan biri diyelim.
Sent from my iPhone using Tapatalk
O zaman parteyi listeden silelimMelikşah
İşte bu süper haberLemina için dirsek temasımız varmış.