- 18 Mayıs 2011
- 23.950
- 13.201
- 1.998
Ulan aşağı indim serinlikte bir sigara içeyim diye. Kirpi kedilere koyulan mamaları çatır çutur yiyor. Millet de kediler yiyor sanıyor. 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam haksız değil yalnız o konuda.2018 Salah’ı sakatladığı final mi
Bunun için mi ona yazıyorsun
Ulan aşağı indim serinlikte bir sigara içeyim diye. Kirpi kedilere koyulan mamaları çatır çutur yiyor. Millet de kediler yiyor sanıyor.![]()
Ramosu flan bırak da karşıya Ukraynalı hatun taşındı şuan balkonda kesişiyoruz. Danyal admin ne karılar var beCl igi müziği zaten çalınacak bu maçlarda İstanbul’daki maça Ramos ile çıkıp müziği öyle dinleyebiliriz belki
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Başkalarına birşey diyemem de bu cidden kolpacı.Abi size kalsa herkes kolpacı, kim paylaşılsa kolpacı diyorsunuz.
Bence topu dripling yerine pasla getirebilecek biri lazım. Gündiziye de yok demem ama daha pasör bir profil daha iyi olur gibi geliyor. Baskı altında sürekli top alıp hızlıca dağıtabilecek thiago tarzı bir adam isterimTorreira nın yanında Gündiz gibi biri şart aksi taktirde ileri uçta trişka ziyeş zaza icardo bile olsa bir anlam ifade etmez. Topu onlara getirecek adam lazım.
Ankara da
Emirhan+ iyi bir 8e bu işi kapatalim boku çıktı çünkü. Çünkü yol yakınken Bakambu gönderip baska forvet alalim diyenlerde vardi 3-4 gün önce. Böyle sacma sapan bir taraftar profiline dönüşmemeliyiz. Demek biz real gibi 2 sene cl alsak haftada bir adam gondericez

Adres alalım.Ramosu flan bırak da karşıya Ukraynalı hatun taşındı şuan balkonda kesişiyoruz. Danyal admin ne karılar var be
Kebirin isteyenleri hep kallavi takımlarmış nasıl olacak bu işKebir ali,emirhan ilkhan mutlaka alinmali.bir de sagbek ve solbekte oynayan gurbetci bulalim
Ramosa aldik galiba lan
Renktas, ben sanirim bu espriyi kacirdim.
Su dil bilgisinin irzina gectiginiz bu espri nedir? Kaynagi ne?