Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Renktas Okan buruk açıkladı işte detaylıca daha niye resmi açıklama gelsin ki ? Adam hazır değil fiziksel olarak en son sakatti üstüne antrenman kamp da yemedi ..

Ben Okan hocanın açıkladığından fiziksel olarak hazır olmadığını anlıyorum maç kampında olmamasını neye bağlıyorsun adam hazır olmasa bile takımla vakit geçirmesinde ne sakınca görüldü bunu soruyorum. Demek ki sakatlığı var bunu açıklayabilirler gizli saklı işlere ne gerek var ?

Bu arada Tete hazır. Kendi fiziği konusunda biraz sıkı bir adammış. Bodrumda bir ay yattı diyenlerin aksine, her yere bireysel antrenörlerini yanında götürüp çalışmaları aksatmıyormuş senelerdir.

Molde maçına 11 başlarsa şaşırmam ki başlaması da lazım. Barışı deli dana gibi koşturuyoruz. Garibim 1-0 öne geçtikten sonra girse oyuna rakibi baya zorlayacak da kapalı savunmada tıkanıyor.

Ben Okan hocanın açıkladığından fiziksel olarak hazır olmadığını anlıyorum maç kampında olmamasını neye bağlıyorsun adam hazır olmasa bile takımla vakit geçirmesinde ne sakınca görüldü bunu soruyorum. Demek ki sakatlığı var bunu açıklayabilirler gizli saklı işlere ne gerek var ?

güçlendirme programı varsa 2 3 gün kayıp yaşatmak istememiş olabilirler

tahmin tamamen

Oynatmayacagi Zaha için yer işgal etmek istememiş olabilir diye düşünüyorum.. Neticede gruplara kalırsak her türlü yazılacak kadroya kendisine de bu durumu izah etmiştir zannimca

8 numara ve Zaha konusunda son açıklama, sakin olalım

Yani Zaha diyorsunuz ki kamp kadrosunda olamayacak kadar hazır değil öyle mi bu çıkarımı mı yapmalıyım ? Sakatsa sakatlığına ilişkin neden resmi bir açıklama yapılmıyor ?
Hoca dedi ki tamamen hazır olmadan oynatmayacağız. Belli ki 20-30 dakika oynayacak durumda. Hoca da 1-2 haftaya ihtiyacı var tamamen hazır olmak için dedi.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Neyse yangınım bitti. Hocanın açıklamasına göre milli ara sonrası hazır olur. Sakatlık olmasında varsın biraz geç katılsın.

Zaha—-İcardi——Teté
————Ziyech———
—-torreira—-Ndombele/8

Bu kadro oturmasi lazim bi an önce, yabanci sınırı cok sinir bozucu bişey gercekten

Eğer öyleyse niye Kayseri maçında oynattı, Okan’ın son dönem açıklamaları genel olarak tutarsız.

Molde maçı çok kritik maç ve çoğu oyuncu sahada olmayacak, Zaha geleli 1 ay oldu.

Akıl alır gibi değil admirim, bi oyuncu 1 aya nasıl hazır olamaz, hic idman yememiş hali zaten yarım saat top level oynar

Yusuf konusunda da bir iletisimsizlik oldu taraftar korkuyor yeni transfer izlemek istiyor .
Ki zaha izlenmesi zevk veren bir oyuncu.
Madem hazır değil kayseri maçında neden oyuna alındı

sürekli 6-8 numarada oynayabilecek adaylar konuşuluyor, muhtemelen okan hoca torreirayı ön alan baskıcısı yapacak. bu yüzden daha çok 6 da efektif olacak bir oyuncu olmalı
ndombele hiç uygun değil
dominguez uygun
de paul uygun bonservis çok isterler
soucek uygun ama ayrılmayacak sanırım
partey uygun ama bizle konuşmadan araplar milyon eurolarla ikna edecektir.
paredes uygundu ancak romaya gitti.
fred bence uygun değildi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt