Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zahanın sakat olduğu gün gibi ortada, ne antremana çıkıyor ne de maça götürülüyor. İnşallah hayırlısı olur bakalım. Eğer ilgili kişiler sırf tepki görmemek için yalan söylüyorsa taraftara ilerde daha büyük tepki alacaklarının farkındalardır umarım.
aynısını falcoa da da yaptılar sonra gördüler sonra ebesinin örekesini.

geçiştirerek nereye kadar gidecekler bakalım

Zaha sakat ya da değil ama okan hoca bunu zanioloda yaptı yok kasik fln dedi oynamak çok istiyor dedi. Tamam transfer süreci vardı ama haftaya oynayacak dememeliydi. Zaha konusunda da konuşmasını ikna edici bulmadim

Fransız YamYamci Orta Sahalari severim.

DMC dedin fizikli kaslı zenci olur...
Screenshot_20230822_112430.webp

Bence en buyuk rezillik Okan hocanin " rashica 1. Önceliğim onu istiyoruz " dedikten 2 gun sonra bjknin rashicayi almasaydi.

Üstüne üstlük Okan hocaya bu durum sorulduğunda " bende yeni ogrendim " demesiydi. Ya Adamcagizin rashicadan vazgectigimizden haberi yok ya da transferleri Erden başkan yapiyor.

Buyuk bir iletişimsizlik mevcut kulüpte. Hadi yonetim taraftar arasını gectim yonetim hoca arasında da var bir gariplik.

Ne boş yapıyorsunuz be kardeşim. Geçen sene de icardi Adana maçında oynamadı diye demediğinizi bırakmadınız. Şimdi de zaha mı takıntı oldu ? adam zaten mayıs ayında sakatlanmış ve kamp görmemiş. Bu adam ancak milli aradan sonra hazır olur.

Okan hocada erken sahaya attığını farketti zaten. Biraz sabır, eylül’ü görelim sonra durumu aynı olursa eleştiririz hep birlikte. Sonuçta 2 milyona oynamıyor.

______________|Muslera|
Boey_____Nelsson__Ramos____Angel
_________Torreira__Ndombélé
Tete__________Ziyech___________Zaha
_______________Icardi

Bu kadro Avrupa'da ne yapar?

Torreria'nin yanına alincak iki yönlü DMC/MC (avrupa) sezonun kaderini belirleyecek büyük ölçüde.

Yorumlar Turki kardeşlerimiz tarafından işgal edilmiş.

Zaha sakat olabilir de çapraz bağı yırtılmadı ki adamın, hazır olunca oynar. Oyuncu denenir, girince başka bir yeri ağrır. Uzun vadede belli olur ne vereceği. Daha ligin ikinci haftası, söylenen çoğu lafın çöpe gideceğini bile bile bu ne tezcanlılıktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt