Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
s-ad04833b23b22763dcf99a5bc3787fc97273e92a.jpg

Talisca falan yalan Gallardo geliyor diyorlar :red:

8 numara için ya kimseyle anlaşamadık ya da ayrılacak bütçe için ŞL kesinleşmesi bekleniyor.

Riske girdik ama o bariz, istenen adam ucuz yerine pahalı olabilir ŞL grupları sonrası.

Zerre Talisca ile ilgilendiğimizi düşünmüyorum. Ziyech'ten önce temas belki olduysa olmuştur, şu saatten sonra çıkan haberlere itibar edilmemesi lazım ki transfer çalımı diye ölüp biten küçüktaşın sponsor bulursa alma ihtimali mevcut.

Zerre Talisca ile ilgilendiğimizi düşünmüyorum. Ziyech'ten önce temas belki olduysa olmuştur, şu saatten sonra çıkan haberlere itibar edilmemesi lazım ki transfer çalımı diye ölüp biten küçüktaşın sponsor bulursa alma ihtimali mevcut.
Beşiktaş oyuncuyla görüşme şekli etik olmadığı için Talisca'nın kulübüyle Fifalık olacaklar normalde bedavaya verecek olsalar bile onlara vermezler bu saatten sonra transfer ihtimali varsa olmaz.

Ben gravessen beklediğimi hatırlıyorum...

Maliyetler çok yüksek ayağımızı yorgana göre uzatmadık daha da götümüz açıkta kalmasın. Ortasaha lazım öncelikle. Talisca, Ramos bunlara hayır demek olmaz ama önceliğimiz bu adamlar değil.

Beşiktaş oyuncuyla görüşme şekli etik olmadığı için Talisca'nın kulübüyle Fifalık olacaklar normalde bedavaya verecek olsalar bile onlara vermezler bu saatten sonra transfer ihtimali varsa olmaz.
Sözleşme fesih diyorlar... Öyle birşey olursa belki olur.

arkadaslar talisca gelirse kimi silleceksiniz kadrodan? mertens, zaha ve ziyech var o bölgede.

su an talisca transferi bence cok sacma olur.

6+8 oynayabilen bir orta aldikmi kadro tamamdir.

ramos gelsede olur gelmesede. aslinde gereksiz ama ramosa hayir'da denmez.

Küçüklerin amacı rahmi nin stat sponsorluğunu alması ve transferde de sponsor olması... Rahmi ye haber yollamalar vs.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt