Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 89.734
- 48.820
- 4.933
United istiyorsa bu oyuncuyu bir kere daha tartışmanın zamanı gelmiş bulunmaktadır.Bayern Gravenberich icin 26 milyon Para istiyor.
onu isteyen 2 külüp Manchester ve Liverpool
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
United istiyorsa bu oyuncuyu bir kere daha tartışmanın zamanı gelmiş bulunmaktadır.Bayern Gravenberich icin 26 milyon Para istiyor.
onu isteyen 2 külüp Manchester ve Liverpool
Son 1 yıl sözleşmesi kalmış 30 yaşındaki adamı sende bi yere 15 milyona kitlesen, acıyıp bi kıyak geçersinbu manun futbol aklının iqsu 20 filan sanırım
altayın manuda ne işi olur anasını satayım
Olabilir bakFb fred için altayi da vermis iste. Alavere.
Şifreler dolaşiyor. Napoliden zielinski mi gelecek yoksa pazartesi?Mutlaka Napoliye gidip Pizza ye.![]()
Şifreler dolaşiyor. Napoliden zielinski mi gelecek yoksa pazartesi?
Öyle dönenlerin hepsi bu tarafa gelirken indirime gitti, onu gerçekçi bulmuyorum ben ya, kim çin de Arabistan'da aldığı parayı buralarda almışta o alacak. Ha şahsi fikrimi sorarsan ben bedava olsa da istemiyorum icsellestirenem ben diğer kıskanç takımlar gibi. 23 yaşındayken de istemiyordum şimdi hiç istemiyorumYok, talisca en az 10 milyon maaş ister, sence alınmalı mı ?
Onu da hazırlayacaz.E şimdi ndombele gelirse 40 gün boşuna mı takımdan ayrı kalmış olacak?
Onu hazirlamasi en az 3 ay ayıbogan gibi adamOnu da hazırlayacaz.
Roma'da bir yer var. Tarif edebilirim. Hakikaten güzel yapıyor.Floransa Roma Venedik