- 16 Haziran 2010
- 208.003
- 161.646
- 6.838
Kaya Temel: "Sergio Ramos, Galatasaray'a Şampiyonlar Ligi şartı koştu. Molde maçını da izleyeceğini öğrendim"
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Marsilya’ya teşekkür ediyorum, Bolognaya teşekkür ediyorum bizi çok iyi karşıladılarEkli dosyayı görüntüle 216290
8 numara transferi şuraya doğru gidiyor
Endidi diyen de var. Sallamak serbest.Hani 40 gün bekleyen Ndombele mis, simdi de Dominguez deniyo olm bizimle tsk geciyolar kandirildik
Guendouzi icin 20 istiyorlarmis gibi 15 gondizi varken
domingueze 12 niye
herifin ne olduğu bile belli değil
scout31 ci tayfa öve öve bitiremiyor
ama bakıyorsun bu yaşa kadar hiç büyük takımı yok gouendizi gibi
Kaya Temel: "Sergio Ramos, Galatasaray'a Şampiyonlar Ligi şartı koştu. Molde maçını da izleyeceğini öğrendim"
Genduzi bize gelmek istemiyor olabilir biz kulübüyle anlaşsak bile. Lazio yerine only wants GALA demesi lazım.mis gibi 15 gondizi varken
domingueze 12 niye
Abdürrahim şu iki adamı nasıl alamadı hala aklım almıyorEkli dosyayı görüntüle 216290
8 numara transferi şuraya doğru gidiyor
marsilyasporMarsilya’ya teşekkür ediyorum, Bolognaya teşekkür ediyorum bizi çok iyi karşıladılar
Vermiyorlar olm 15emis gibi 15 gondizi varken
domingueze 12 niye
abdürrahimin yanında olan biri alanın menajeri dövmüş diyolardıAbdürrahim şu iki adamı nasıl alamadı hala aklım almıyor
İkisi de takımından ayrılacaktı hemen hemen free gibiydiler
Suç isteyende değil ki transfer etmeye kalkanda.Ya ne 8i taşak mı geçiyorsun Ramos yavşağı
Buda yalan, murat ozen oyle sey yok dedi biz kaldirtik demisti. 8jk muhabiri
Salayin biri degil murat
Guendouzi icin 20 istiyorlar
15'i reddetmisler son gelen habere göre