- 1 Ağustos 2009
- 47.818
- 50.426
- 4.878
Gurbolar ile iş birligi yapmaktan sende yargılanacaksin, senin de sonun geldi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gurbolar ile iş birligi yapmaktan sende yargılanacaksin, senin de sonun geldi
Hasan abi Scout gibidir özellikle Güney Amerika pazarında uzman ama farklı ülkelere de çabucak ayak uyduran bir isim.Karı profesörü Hasan abi,forumda ki hareketlerine dikkat et![]()
bi çılgınlık yapıp çocuğunun adını da Kemal yap. Hatta toruna da Kemal Kemal ismini koydurt.Fun fact
Benim dedemin adi da Kemal onun dedesinin adi da Kemal. Torunum olursa onun da adi Kemal olacak.
Kemaller türemeye devam edecek
Iste kuzu kuzu geldimDuymamis olayim reis, sil
Tayyip koysaydin ismini.benim dedemin adıda kemal
beni o büyüttü her yaz onunla birlikteydim
her sabah beni uyandırır yüzmeye götürürdü sonra sabah çorba ile kahvaltı açardık
çok severim kendisini
oğlum oldu ikinci ismini kemal koyacaktım
ama kılıçdaroğlu ile ayni isme sahip olmasını istemedim
Dede bir gün torununa senin adın da Kemal, benimki de; bundan sonra senin adın Kolpa Kemal olsun demiş.Fun fact
Benim dedemin adi da Kemal onun dedesinin adi da Kemal. Torunum olursa onun da adi Kemal olacak.
Kemaller türemeye devam edecek
Ulan yine indim aşağı çardakta sigara içmeye. Kediler mamanın başına nöbetçi koymuşlar. Bekliyor garibi 0-2 nöbetini...Ulan aşağı indim serinlikte bir sigara içeyim diye. Kirpi kedilere koyulan mamaları çatır çutur yiyor. Millet de kediler yiyor sanıyor.![]()
Benimki Y. Bashi olsunSenin de ismin tehlikede haberin olsun
Torontodan siakam falan mı geldi. Sanki hepsi geldi de londra eksik kaldı
asgari ücret gibi yükseldik 2 senede30m eurolar, 15m eurolar havada uçuyor maşallah.
Yanlış hatırlamıyorsam 2 sene önce bizim harcama limiti toplam 30m idi.
Kendinize mi gelseniz artık.
Prag da kariya gitmis olabilirler toronto bilmiyorum. Thiago almada dedilerde o toronto ile ne alakaCunku o paylasimin bir amaci yoktu. Oylesineydi o sehir isimleri. Toronto ile ne alakamiz oldu? Ya da Prag ile?