Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nelson satılmıyosa Ramos harbi gereksiz.Nelsonun kaldığı senaryoda illa stoper alacaksak atletik hızlı bi adam alırdım ben.

Sergio Ramos, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ne kalması şartıyla Galatasaray'ın teklifini kabul etti. (Al-Arabiya)

Taraftarlarin profesyonelce dusunmesi cok sacma Ramossa Ramos Taliscaysa Talisca 100 kere mi gelecez dunyaya.Bi Icardi aldik sabah kalkiyoz Askin olayim aksam kalkiyoz askin olayim .Basimizda Erden T gibi bi adam var.Kronik sakat denilen Zaniyi aldi getirdi yarim sezonda satti.Bu adam plansiz is yapmiyo.

AA'ya göre gerideyiz ANKA'ya göre öndeyiz Ramos sandıkları terk etmeyin.

Anket yetersiz
Nelsson’un gittigi senaryo icin mi cevaplayacağız kaldığı senaryo icin mi

Nelsson kaldıgı takdirde ramos’a evet diyen kuştur

Potansiyel 25m topcumuzu niye yedek oturtalım cl’de, abdül de cl’de oynasa 10-12 edecek

Tatava yapma bas geç

Hamstring yirtikligi varmis rdas nasil dönüyor 10 güne
Derecesi önemli Grade 1 ise birkaç güne dönebiliyor, Grade 2 genelde 4-8 hafta arası, Grade 3 ise sahalara dönüşü minimum 3 ay oluyor.
F3eTuMYWgAAYQ7P

Nelsson gitse bari çünkü ramosu alacak bizimkiler sanırım.Talibi nası yok yav bu adamın szalai öküzü bile 13e gitti.Cidden inanılmaz.Bir sürü maçı olan kemik gibi Danimarka milli takım oyuncusunu satamiyoruz

Hikayenin sonu Dominguez ya da Goundeuzi ile bitecek gibi hissediyorum.

Çoğu kişi de tatmin olmayacak bundan.

Beklenti çok yükseltildi gereksiz yere.

Gravenberch dışında herkes aslında zaten benzer seviyede.

Orta saha transferi genç olmalı 21-25 yaş arası geri dönüşü olan biri olmalı.

Bakalım görelim.
Guendouzi ile yiginlar tatmin olur. Kendini verirse ligin en iyi orta sahasi olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt