Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.265
- 73.791
- 5.188
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İhtimali elimi ayağımı titrettiSon gün yeni bir Assunçao gelir mi dersin.
Çok şükür bugün de sağlık testinden geçirdik. Herif 10 yılda yemeyeceği kadar radyasyon yemiştir.Burhan Can Terzi: "Hakim Ziyech'in, İstanbul'daki sağlık kontrolleri de tamamlandı."
Ziyech transferi şuana kadar ki bence en önemli transferdir.Taraftar i ayağa kaldıracak bir oyuncu.Onceden yaratıcı yetenek oyuncu istenirdi şimdi asker oyuncu isteniyor üstelik geçen seneki kadro korunmasına rağmenO değilmde ziyech transferi çok underrated kaldı sanki şu şartlarda kuşlardan biri getirse tüm medya alev almıştı şimdi bizdeki durum ise garip
15e getirilen fred bile hayvan gibi övüldüO değilmde ziyech transferi çok underrated kaldı sanki şu şartlarda kuşlardan biri getirse tüm medya alev almıştı şimdi bizdeki durum ise garip
Kaval kemiğini kırdıTamamen bilmediğimden soruyorum Wijnaldum yazıldığı için sakat felan mi ya da büyük düşüş içinde mi?
O zaman değerli olurdu.Senin 10 numaran Mertens abartısız bir şekilde devrede 10 defa filan topa değen birisi ama hala beleşe Ziyech istenmiyor çok ilginç gerçekten.
Adım gibi eminim ki, Ziyech'i biz değil suyun karşı tarafından bir kulüp alsa yönetime denmeyecek laf kalmazdı.
Sabah akşam negatif yapıyorlar başka bir şey değil.Senin 10 numaran Mertens abartısız bir şekilde devrede 10 defa filan topa değen birisi ama hala beleşe Ziyech istenmiyor çok ilginç gerçekten.
Adım gibi eminim ki, Ziyech'i biz değil suyun karşı tarafından bir kulüp alsa yönetime denmeyecek laf kalmazdı.
Senin 10 numaran Mertens abartısız bir şekilde devrede 10 defa filan topa değen birisi ama hala beleşe Ziyech istenmiyor çok ilginç gerçekten.