Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son gün yeni bir Assunçao gelir mi dersin.
İhtimali elimi ayağımı titretti
no-peter-griffin.gif

O değilmde ziyech transferi çok underrated kaldı sanki şu şartlarda kuşlardan biri getirse tüm medya alev almıştı şimdi bizdeki durum ise garip
Ziyech transferi şuana kadar ki bence en önemli transferdir.Taraftar i ayağa kaldıracak bir oyuncu.Onceden yaratıcı yetenek oyuncu istenirdi şimdi asker oyuncu isteniyor üstelik geçen seneki kadro korunmasına rağmen

3hafta hergün Kerem Demirbay almış takımız Ziyechin sağlık kontrolleride 1 hafta sürse bekleriz biz

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Takımın kendine gelmesi daha zaman alacak gibi. Gelen çoğu oyuncu için hazır değil diyoruz. Kerem ve Barış ile olmaz kanatlar. İkisi de top tutamıyorm ve sürekli kaybediyor. Geçen senenin gerisindeyiz şu an.

Saglik kontrollünde Ziyechin tsklari 6kilo ve tas gibi cikti. Imzalar atilabilir.

Tamamen bilmediğimden soruyorum Wijnaldum yazıldığı için sakat felan mi ya da büyük düşüş içinde mi?

Senin 10 numaran Mertens abartısız bir şekilde devrede 10 defa filan topa değen birisi ama hala beleşe Ziyech istenmiyor çok ilginç gerçekten.
Adım gibi eminim ki, Ziyech'i biz değil suyun karşı tarafından bir kulüp alsa yönetime denmeyecek laf kalmazdı.

Senin 10 numaran Mertens abartısız bir şekilde devrede 10 defa filan topa değen birisi ama hala beleşe Ziyech istenmiyor çok ilginç gerçekten.
Adım gibi eminim ki, Ziyech'i biz değil suyun karşı tarafından bir kulüp alsa yönetime denmeyecek laf kalmazdı.
Sabah akşam negatif yapıyorlar başka bir şey değil.

ziyech istemeyen yok ki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt