- 8 Temmuz 2015
- 36.026
- 71.053
- 3.893
@Recep Yıldırım kereme geçmiş olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senin futbolun f sinden anlamadigin icin sorun yok.Yoo Okansporluyum ben ve gayet eleştiriyorum. Hocayıda mutlu görmüyorum çünkü İcardi transferi dışında planlama doğru değil
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sevgili Yiğit buna plansizlik yok demeyelim .haksızlık etmiş oluruz.hicbir transfer birgunde bitmiyor.oldukca zaman alıyor.sadece 8 numara onada erden başkan 40 gündür sürüyor diyor.bence sıkıntı bizde.coksabirsiziz.hemen 4*4 luk takım bekliyoruz.ama bonservis vermeden en iyi şartlarla demekki en iyisi bu oluyor.Biraz daha sabredecegiz.Tabii ki ağır hasar almadan.Suan öyle bir durumda yok.Var mi sence?Galatasaray taraftarı rekorlarla Şampiyon olduğu bir sezondan 2 ay sonra bu kadar mutsuz, karamsar ve akşam oynanacak maçın havasına hiçbir şekilde giremiyorsa eleştiri hakkımız var bence. Çok ciddi plansızlık var.
Takım savunması yapmayan 2 tane kanat alıp Torreira ile beraber takımı ayakta tutan Rashicayı almak ve Savunma yapmayan bir Sol Bek ile Şampiyonlar Liginde 5 yemeyeceksin yani
Lanli lunlu konusma oglum.Yasinin adami ol.
Kıl icinde yaparsin.Ustune dussem olcen gitcen yuru surdangel ulan bodruma döveceğim seni
Skandal. Adam resmen big mac'e dönmüş
ndombele de böyle birşeydir herhalde
Değiliz ikisinden de iyi değil ama sisteme daha fazla uygun bunu anlatmamız için yaşayacağımız sorunları mı görmemiz gerekiyor bilmiyorum çünkü anlatsak anlamıyorsunuz.Rashica'nın Tete ve Zaha'dan daha iyi olduğuna emin miyiz ?