Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 117.278
- 104.152
- 5.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne boş yaptın ya bu işleri yapanlar bu işleri senden daha iyi biliyor merak etme
Lassana Diarra muhtemelen
6 kişi varmış uçakta öyleyse Ljunberg, Keown, Adams, Seaman, Suker de var.piresi mi almislar mikonostan
Onu kabul ettiğimi söyledim zaten. Mikanos yanlış. Dediğim gibi, önemli bir şey değil; genel kültür bakımından birkaç kişiye katkı olduysa ne ala...Türkçesi Mikonos olarak geçiyor. Yanlış bir şey yok.
fottoarena
bızım kulubun foto muhabiri degil mi?
o adamda ordaysa gelıyordur
bence hıc te ıstedıgını almıs gıbı durmuyor. gayet te guzel bır anlasma. zanıolo satılmasa kımse nıye satılmıyor demez, memnunsuz tayfa harıc. o sebepten gerceklesmese bıle bıle guzel anlasma kı bu sayese tete den de uzun vadelı gelır elde etme sansı bulduk. ıkısı bızım cıın lux ancak ıkısınden de cok ıyı kar elde edebılrız. hemen hemen hıc oynanamıs adamı 15 e taksıtle alıp bu sartlarda 1 sene sonra satmak mukemmel ıs ve ılerkı zamanlar ıcınde elımızı kuvvetlendırır.
41 gün bekleyecek başka adam gelmedi aklıma en mantıklısı LassanaFutbolu bıraktı hocam o değildir
adam askın olayım söylüyor
Elden en iyi ne geliyorsa onu yapmaya çalışıyor Erden Timur. Maçların tarihleri çok erken. En son ne zaman bu kadar erken eleme maçı oynadık bilmiyorum. Biz de bu kadar erken oyuncu indirecek bütçelere sahip bir kulüp değiliz. Buna rağmen Ağustos gelmeden Icardi geldi. Şartlara bağlı olarak mantıklı yorumlar yapmak gerek. Yüksek kaliteyi doğru paralara almak istiyorsak böyle olması gerekiyor demek ki.Ön elemeler için konuşuyorum. Sezon başında as oyuncu olarak gördüğümüz Zaniolo'nun yerini doldurabilecek 3 yıldız aldık gibi ama üçü de ön elemede sahada olamayacak (veya biri az olacak) gibi duruyor. Bizim bu ön elemeleri bazı transferler gelemeden oynayacağımız baştan belliydi. Bu süreçte elimizdeki en güvenilir hücumcu da (Icardi de geç kaatılacağı için) Zaniolo'ydu. Hazırlık maçlarında sağ kanat için onu hazırlıyor gibi dururken onu da bu satış için kaybettik. Yerine ne Rashica'yı, ne de başka HAZIR birini de almadık. şimdi BAY'ın ve Zaha'yla forma rekabetine girme korkusundan mıdır yoksa sezon başı ritimsizliğinden midir bilmiyorum çok kötü durumdaki bir Kerem'in ve işte zaten artık yedeğe çekilmesini umduğumuz 36'lık Mertens'in ayağına bakar olduk. Yani ön elemeler EKSTRA riske atılmış oldu Icardi-Rashica'nın durumu üstüne bir de hazır elimizdeki etkili hücum silahını oynatamayınca, e bir de ayrıca orta saha henüz gelmeyince onu diyorum.