Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olur mu transfer bağımlısı taraftar napardı sonra Zaniolo, Rashica gibi çöplerle

50 adam geliyor hiç biri sahada yok
Dediğim gibi bu seneki transfer stratejisi biraz ne denk gelirse üzerine gibi, hayırlısı olsun inşallah bakalım ama ben bir plan program dahilinde olduğunu düşünmüyorum. İçlerinde bir Angelinho bir de Kerem plan dahilinde diye düşünüyorum.

eskiden direkt brezilyadan filan topcular gelirdi simdi nerdeyse bir tane bile gelmiyor %90 avrupadan transfer oluyor

Verratti Arabistan'a gitmek istiyor yarınki maçın kadrosuna da alınmadı o yüzden

Hedefleri arasında Suudi Ligi'nde oynamak varmış

Adam harbiden yunana tatile gitmiş demek. 5 bavulla gezip iş olmazsa geri dönmeyeceğine göre tatile gelmiş buradan da duruma göre hareket edecek.

Benim kafamı karıştıran durum ingilizlere neden güvenmedik. İnce gittiğinde mr falan çekilmiş miydi.
Var bir belirsizlik hayırlısı.

Şu an kurduğumuz takım bile birbirini tanımıyor. Ayrıca bu bir kıstas olamaz ki, Nzonzi'yi getirelim orta sahaya Seri ve Lemina ile bilrlikte. Takımı tanıyorlar.
Erden Tİmur'un açıklaması ile uyuşmuyor Marcao falan kolpa haber abi
Orta saha yıldız olacak ama stopere yıldız oyuncu gelmeyecek bence.

1692394674768.webp

Adam harbiden yunana tatile gitmiş demek. 5 bavulla gezip iş olmazsa geri dönmeyeceğine göre tatile gelmiş buradan da duruma göre hareket edecek.

Benim kafamı karıştıran durum ingilizlere neden güvenmedik. İnce gittiğinde mr falan çekilmiş miydi.
Var bir belirsizlik hayırlısı.
Yunanistan dan gardiyi almıştır uçak belki...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt