Mete Kaya
Kırmızı Üye
- 5 Temmuz 2013
- 2.329
- 2.033
- 1.143
Kendine has tarzı olan kolpacıları severimNadide kolpacılardan bu herif
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kendine has tarzı olan kolpacıları severimNadide kolpacılardan bu herif
uçakta altın mı getirdik arka planda onu kaçıracaz
15-20 maç demiştim ondan biraz fazlaymış dedi.HY: “Şartlı bonusta 30 maç diye söylemiştim ama biraz fazlaymış ondan.”
Önce 10m kiralama geliri yalanını pompalayıp taraftarı kiralamaya razı ettikten sonra, bir de üstüne 3 kuruşa kiralama skandalının açıklamasını Ziyech uçağıyla falan aynı ana denk getirerek hepten çok ince taraftarı uyutma ve olayı kaynatma işi yaptı yönetim ya. Bundan sonra kesinlikle güvenmem bu yönetime, Erden Timur dahil. Resmen taraftarı kandırma operasyonu yaptılar...
En iyiler en son geliyor bknz. Mauro IcardiErden Başkan 8 numarayı neden en sona bıraktı acaba.?
En çok parayı oraya harcayabilmek içinErden Başkan 8 numarayı neden en sona bıraktı acaba.?
Kisaca berk koşan atı seyrek düşergeçen sene bir şekilde denk gelen alındı ki anlaşılabilirdi yeni yönetim yeni hoca filan
bu sene üzerine inşa edebileceğimiz bir yapı vardı ve nelsson da giderse o yapının yarısını sil baştan kurmuş olacağız ki çoğu da yazı komple boş geçirmiş 1 ay minimum hazırlık süresine ihtiyaç duyan oyuncularla
çok sıkıntılı bir süreç bekliyor takımı ve oksn hocayı
geçen sene alanya maçına kadar oyun oturmamıştı ama skor alabilmiştik bu sene de benzerine çok ihtiyaç olacak
biraz kendi kendimizi zora soktuk
geçen sene bir şekilde denk gelen alındı ki anlaşılabilirdi yeni yönetim yeni hoca filan
bu sene üzerine inşa edebileceğimiz bir yapı vardı ve nelsson da giderse o yapının yarısını sil baştan kurmuş olacağız ki çoğu da yazı komple boş geçirmiş 1 ay minimum hazırlık süresine ihtiyaç duyan oyuncularla
çok sıkıntılı bir süreç bekliyor takımı ve oksn hocayı
geçen sene alanya maçına kadar oyun oturmamıştı ama skor alabilmiştik bu sene de benzerine çok ihtiyaç olacak
biraz kendi kendimizi zora soktuk
kulup olarak beklentimizi karşılıyor olabilir taraftarın beklentisini karşılamıyor. bence bu transferden elimize 30 civarı geçer. kulubu tatmin eder. ama 35 milyondan bir kuruş aşağı olmaz kafasında olan taraftarlar vardı. onların da gazını almak için rakamı bonusla şişirmişler.Yoo, kiralık ücreti dışında alacağımız rakam beklentilerimizi karşılıyor. Açıklamadıkları satın alma şartının neye bağlı olduğu. Kiralık ücreti düşük olduğu için şartın kolay olmasını bekliyoruz çünkü şart zorsa adamlar sadece 5-6m'a kiralayıp artık kim bilir ne halde geri gönderecekler anlamına geliyor.
Pahalı bir oyuncu gelecek, o yüzden pazarlık yapıyorErden Başkan 8 numarayı neden en sona bıraktı acaba.?