Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
geçen sene bir şekilde denk gelen alındı ki anlaşılabilirdi yeni yönetim yeni hoca filan

bu sene üzerine inşa edebileceğimiz bir yapı vardı ve nelsson da giderse o yapının yarısını sil baştan kurmuş olacağız ki çoğu da yazı komple boş geçirmiş 1 ay minimum hazırlık süresine ihtiyaç duyan oyuncularla

çok sıkıntılı bir süreç bekliyor takımı ve oksn hocayı

geçen sene alanya maçına kadar oyun oturmamıştı ama skor alabilmiştik bu sene de benzerine çok ihtiyaç olacak

biraz kendi kendimizi zora soktuk

Önce 10m kiralama geliri yalanını pompalayıp taraftarı kiralamaya razı ettikten sonra, bir de üstüne 3 kuruşa kiralama skandalının açıklamasını Ziyech uçağıyla falan aynı ana denk getirerek hepten çok ince taraftarı uyutma ve olayı kaynatma işi yaptı yönetim ya. Bundan sonra kesinlikle güvenmem bu yönetime, Erden Timur dahil. Resmen taraftarı kandırma operasyonu yaptılar...

Yazıyoruz da millet büyülenmiş gibi. Resmen üç kuruşa verdik herifi.

Bulent denen herifin youtube kanalinda Erden Timura bi kufur etmedikleri kaldi. Bunlara gereken cevap verilmeli.

Geçen yıl transferi en zor görünen ve ola ki geldiğinde katkı vermesine de şüpheyle bakılan futbolcu İcardi idi; o kalibrede adam buraya niye gelsindi? Geldi diyelim, kibiriyle diğer oyuncuları irrite etmez miydi? Sivas deplasmanında -5 derecede sahaya çıkıp da canını dişine takarak mücadele edecek miydi sahiden?!..Bunların cevabını, mücbir sebeple ülkesine gitmek zorunda kalması dışında mutlulukla gördük...

Geçen yılki İcardi transferinin bu yılki karşılığının Ziyech olacağını tahmin ediyor ve umuyorum inşaallah...

hadi yönetim gizliyor ama o ucaktan inen ziyech ise niye kosarak araca biniyor... acelesi ne yani... cok gizemli 1 durum

geçen sene bir şekilde denk gelen alındı ki anlaşılabilirdi yeni yönetim yeni hoca filan

bu sene üzerine inşa edebileceğimiz bir yapı vardı ve nelsson da giderse o yapının yarısını sil baştan kurmuş olacağız ki çoğu da yazı komple boş geçirmiş 1 ay minimum hazırlık süresine ihtiyaç duyan oyuncularla

geçen sene alanya maçına kadar oyun oturmamıştı ama skor alabilmiştik bu sene de benzerine çok ihtiyaç olacak

Kisaca berk koşan atı seyrek düşer

Okan hoca kendi istediyse, o zaman kendi halledecek

Yoo, kiralık ücreti dışında alacağımız rakam beklentilerimizi karşılıyor. Açıklamadıkları satın alma şartının neye bağlı olduğu. Kiralık ücreti düşük olduğu için şartın kolay olmasını bekliyoruz çünkü şart zorsa adamlar sadece 5-6m'a kiralayıp artık kim bilir ne halde geri gönderecekler anlamına geliyor.
kulup olarak beklentimizi karşılıyor olabilir taraftarın beklentisini karşılamıyor. bence bu transferden elimize 30 civarı geçer. kulubu tatmin eder. ama 35 milyondan bir kuruş aşağı olmaz kafasında olan taraftarlar vardı. onların da gazını almak için rakamı bonusla şişirmişler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt