Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 42.517
- 45.016
- 4.338
Klavye otomatik düzeltiyor![]()
Hahaha ben alintilerken duzeltmissin ben de mesajımı düzeltmek zorunda kaldim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Klavye otomatik düzeltiyor![]()
mata-ziyechadekugbe - angelino -> 28-26
rashica - tete ->27-23
mata - zaha -> 35-30
yusuf - kerem -> 20-30
gomis - bakambu -> 37-32
okan - günay -> 28-32
zaniolo - ziyech -> 24-30
Uçacak olsa Messi'li Neymar'lı Mbappe'li PSG uçardı Ramos ile. Son 15 yılın en leş Bayern'ine elendiler.demin sorduğum soruyu sorayım
ramos gelip dünyanın parasını aldığında ne olacak
nelsson profili veya max 25 yaşında bir stoper yerine ramos oynadığında galatasaray şlde uçacak mı
Ross kaliteden ziyade sakatlik yuzunden tutunamadiZiyecht kapalı savunmaya karşı çözüm üretebilecek, ilerde top tutabilecek aradığımız bir profil, tutarsa tadından yenmez.
Herkesin hemfikir olduğu en transferin Tete olduğu gerçeği.
Nelson 'un tutması şans, her genç kuzeyli stoper takıma uymaz; aynı ülkeden Ross'u da aldık 1.5 m.euroya foss çıktı.O yüzden gitmesin, giderse tecrübeli birisi gelsin Ramos gibi.
Bologna 12 m euroya schouteni sattı. dominguezi ondan aza bırakmaz bence. zaten yenileme görüşmeleri de yapıyorlar
Ramos'u istemeyenler, pepe nin jimnastik kulübünde neler yaptığına baksın..
Onu yazdim zaten.Yaklaşık 3 aydır 8 numara bekliyoruz. İhtiyaç olmayanlar alındı ama ihtiyacımız hala giderilmedi. Bu Ziyech Zaha Tete Angelino kötü demek değil yanlış olmasın.
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sözleşmesi bitiyor uzatamazlarsa seneye bedava gidecek.Domingez takımında 1 sene daha kalır gibi.
1 haftaya belli olur, uzatmada anlaşamazsa zaten satarlarBir insan bolognayla neden sözleşme uzatır ki ? Seneye istediği yere gidebilir bedava
sanmam, 28+ yaş civarı biri olsa gerek.40 gündür bekleyen herif domingez mi
Emin misin renktaşpepeye ayrı ramosa ayrı koyim