- 29 Temmuz 2011
- 17.487
- 8.957
- 1.738
Maç öncesi kap gelmez efsanesi niye oluştu yav aksine gelse tribünler daha gazlı ve agresif olmaz mı saçma geliyor bu iş bana haftasonu kap kapalı gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Asil sorunumuz milli araya kadar olan 3 mac ve molde maci bu maclari kazasiz gecersek kimse ses etmez ama olasi kotu sonuclarda kimse acimaz hem lig icin yara aliriz hem cl icin dikkatli olmak lazimZaten tüm sıkıntı hep burada kilitlenip kalıyor ,bu kadar transfer var hala berkan oliviera seyrediyoruz muhabbeti.Onuda Erden Başkan açıkladı açıkçası 40 gündür uğraşıyoruz diye.O uğraşılan oyuncu bir gelirse herkes susacak emin ol.birde Torreira 90 dakika oyunda kalabilirse)) Son maçta ilk yarıda farkı gördük enazından.
Bende diyorum ki ; ilk maç orada eğer çok abartı hata yapmaz isek,biz her türlü burada turu geçeriz diyorum.kayda geçilsin lütfenşu an için ortada gibi dueuyor tur. bugün ki oyuna göre tam kararımı veririm
Aynen katılıyorum Sevgili Evren.Asil sorunumuz milli araya kadar olan 3 mac ve molde maci bu maclari kazasiz gecersek kimse ses etmez ama olasi kotu sonuclarda kimse acimaz hem lig icin yara aliriz hem cl icin dikkatli olmak lazim
Fala inanma falsız da kalmaBunun bildiği bir şey yüzde 99 sallıyor
Zielinski yi söylüyor gibi sankiBunun bildiği bir şey yüzde 99 sallıyor
Galiba zaha gercekten cironickh sakat
Deger mi bu paralar bu herife?
Ne a101 i ne bimi biz burda beyaz peynir bulamiyoruz Fransanin en kuzey batisindayim ben Guingam Brest tarafi en yakin turk urunu satan yer 2 saat buraya.Hocam A101-BIM vs gibi dandik marketten alisveris yaparsan dandik urun alirsin haliyle.
Eli yuzu duzgun sarkuteriden ciftlik uretimi urun bulman gayet olagan. Ezine peynirini Canakkale'den, gravyeri Kars'tan sucugu Afyon'dan, zeytinyagini Ayvalik'tan getiren sarkuteriler var.
Kisacasi yaptigin yoruma katilmiyorum. Yer yer kalitesiz satan market vardir fakat olcu olarak alinmaz. Aliyorsan nerede ne yiyecegini bilmiyorsun demektir.
izlemistim hamdi ulukaya ismi amerikada o .Hangisi oldugunu hatirlamiyorum suanda yanlis bilgi vermeyeyim ama o Yunan yogurtlarindan birinin sahibi Turk. Yurt disinda daha unlu diye piyasaya Yunan yogurdu olarak surmus
* ''Chobani'' olmasi lazim
Ne kafa golü atardı bu sene bakambu yerine kadroda olsabir zamanlar mısırlı gazetecileri takip edip mustafayı bekliyorduk vay anasını satayım