Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maç öncesi kap gelmez efsanesi niye oluştu yav aksine gelse tribünler daha gazlı ve agresif olmaz mı saçma geliyor bu iş bana haftasonu kap kapalı gibi

Zaten tüm sıkıntı hep burada kilitlenip kalıyor ,bu kadar transfer var hala berkan oliviera seyrediyoruz muhabbeti.Onuda Erden Başkan açıkladı açıkçası 40 gündür uğraşıyoruz diye.O uğraşılan oyuncu bir gelirse herkes susacak emin ol.birde Torreira 90 dakika oyunda kalabilirse:))) Son maçta ilk yarıda farkı gördük enazından.
Asil sorunumuz milli araya kadar olan 3 mac ve molde maci bu maclari kazasiz gecersek kimse ses etmez ama olasi kotu sonuclarda kimse acimaz hem lig icin yara aliriz hem cl icin dikkatli olmak lazim

şu an için ortada gibi dueuyor tur. bugün ki oyuna göre tam kararımı veririm
Bende diyorum ki ; ilk maç orada eğer çok abartı hata yapmaz isek,biz her türlü burada turu geçeriz diyorum.kayda geçilsin lütfen:) bu akşama gelince ortasaha bloğumuzu çok iyi oluşturup oyunu hamsilerin sahasına yıkarsak fark olur diyorum.Trabzonun defansı henüz hiçmi hiç oturmadı zannımca.

Asil sorunumuz milli araya kadar olan 3 mac ve molde maci bu maclari kazasiz gecersek kimse ses etmez ama olasi kotu sonuclarda kimse acimaz hem lig icin yara aliriz hem cl icin dikkatli olmak lazim
Aynen katılıyorum Sevgili Evren.

Ama şunuda belirtmeliyim ki ; 3 maç kaybettik diye Okan hocayı linç etmek kimseye birşey kazandırmaz . Lig uzun maraton. İdam etmekten ziyade sabır göstermemiz elzem. Takım gerçekten henüz hiç oturmadı.Eksik oyuncular , mutsuz oyuncular , idmansız oyuncular mevcut . Rashica muhabbetinden de bir kurtulabilirsek eğer " ki en çok isteyen kişilerden birisi bendim " gerçekten iyi yla gireceğiz.
Benim aklıma takılan tek konu geçen seneden kondisyon antrenörü ve taktik antrenörlerimiz vardı onlarla neden yollar ayrıldı , yerleri dolacakmı .Çok şükür geçen sene çok büyük sakatlık hiç yaşamamıştık.Umalım ki bu senede öyle olsun ve 90 dakika mücadele edebilelim.

Hocam A101-BIM vs gibi dandik marketten alisveris yaparsan dandik urun alirsin haliyle.

Eli yuzu duzgun sarkuteriden ciftlik uretimi urun bulman gayet olagan. Ezine peynirini Canakkale'den, gravyeri Kars'tan sucugu Afyon'dan, zeytinyagini Ayvalik'tan getiren sarkuteriler var.

Kisacasi yaptigin yoruma katilmiyorum. Yer yer kalitesiz satan market vardir fakat olcu olarak alinmaz. Aliyorsan nerede ne yiyecegini bilmiyorsun demektir.
Ne a101 i ne bimi biz burda beyaz peynir bulamiyoruz Fransanin en kuzey batisindayim ben Guingam Brest tarafi en yakin turk urunu satan yer 2 saat buraya. 😀

bir zamanlar mısırlı gazetecileri takip edip mustafayı bekliyorduk vay anasını satayım

Dominguez’i zerre tanımıyorum da neye göre bize uygun veya değil diyebiliyorsunuz yav

Kulüp çalışanlarının elinin altında wyscout var, her maçtaki tüm aksiyonlarını falan izliyorlar, onlar bile bu kadar kesin konuşamaz

Şöyle 30-40 maç izleseniz okey de 2 video izlediğiniz de ne anladınız, 6-8 no en zor anlaşılır adamlardır videoyla

25 yaşında Arjantin MT oyuncusu, son senesi olmasa 25 isterlerdi.

Bize göre deger mi? Büyük para. Oyuncuyu izlemedim ondan soruyorum okadar edecek oyuncu mu? Chelsea vs gibi kulüblere 15m cerez parasi bizde o lüks yok.

Ayrica bu orta saha havuzunda Dominguez süre alacagini sanmiyorum.

49A7AA40-6420-48B2-994D-C4A9685908AD.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt