Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bize göre deger mi? Büyük para. Oyuncuyu izlemedim ondan soruyorum okadar edecek oyuncu mu? Chelsea vs gibi kulüblere 15m cerez parasi bizde o lüks yok.

Ayrica bu orta saha havuzunda Dominguez süre alacagini sanmiyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 215712
Tanımıyorum ama son 3 adam ofansif bu listede yani alakası yok

Üsttekilere göre de genelde daha genç, De Paul de düne kadar Udinese topçusuydu, 27sine kadar falan oralarda takıldı.

Geçen hafta lige başlayan kadro geçen sene fenere k köyde 3 atan kadroydu sadece raşitsa yoktu. Planlama yanlış diyenler ne içiyor acaba? Haa bu takım orta saha diye o zamanda bas bas bağırıyordu halada bağırıyor ama kadro çorba oldu şöyle oldu böyle demek bence bomboş bir yorum olur.

bir wonderkid eksik guney amerikadan hersene bir cop geliyordu bu sene yokmu

Forumda bir grup var

Surekli elistiriyorlar, baska yaptiklari sey yok. Su istifa etsin, bu istifa etsin diye geziniyorlar. Erden Timur olmasa suan kadrodaki oyunculara birak, hayal dahi edemezdik.

Monacospor diyen adama kalirdik buyuk ihtimal, Rashica gitti 1 gun sonra 0 bonservisle Ziyech indirdi, forumda hala rashica rashica diye geziniyor. Hatta biri var, sanki prime vincius junior'a falan kaybettik sanirsin, Ziyech'in sol ayak parmaginda daha cok yetenek var Rashicadan.

Su simarik halleriniz biktirdi artik, muazzam kadro kuruluyor tek eksik iyi bir 8 numara, ve oda gelecek. Okan kadroyu oynatamiyorsa, Erden Timur bunu da dusunmusutur bundan da eminim.

Bu gruba Erden bey lazim degil, monaco spor diyen Albayrak lazim.

Galatasaray taraftarı rekorlarla Şampiyon olduğu bir sezondan 2 ay sonra bu kadar mutsuz, karamsar ve akşam oynanacak maçın havasına hiçbir şekilde giremiyorsa eleştiri hakkımız var bence. Çok ciddi plansızlık var.

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu Dominguez'in hem istatistikleri, hem de videolardaki kesitleri birebir Torreira'yı andırıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt