Gökhan Karaman
10 Numara!
- 16 Haziran 2009
- 18.906
- 5.439
- 2.493
Edecek yanlız hissiyata dayalı bir duyum gibi.Liverpool, Ryan Gravenberch için Bayern Münih'e 30 milyon euro teklif edecek. [Bild]
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Edecek yanlız hissiyata dayalı bir duyum gibi.Liverpool, Ryan Gravenberch için Bayern Münih'e 30 milyon euro teklif edecek. [Bild]
Efsane(!)
Domingezi izleyen var mı , bologna'da 110 maçta 5 gol 6 asist yapmış , abartılıyor mu acaba ®
kaldırdımanket cok yer kapliyor
Bu Samiyen Haberinde Messi getirmişiz gibi takılmasına feci gümlüyorum. Bizim taraftarin manasız Faslı sevgisi kadar cringe az şey gördüm
Kesinlikle işin özeti ve anafikri budur.bu seneki takımın orta sahada oliveirayı tolere etme şansı yok mesela
bu sene torreiranın partneriyle beraber yapması gereken bir numaralı iş dönenleri hızlıca toplayarak takımı sürekli ilerde tutmak
oyun kurulumu görevi artık 8 numaradan belliki ziyeche kayacak
dominguez de aslında aradığımız profile çok uyuyor
Ben izlemedim ama Yunus izlemis baya iyi diyorduGürpüz nasıl @Kolpa Kemal Kürek @Yunus Abi
Hala Belhandanin yerini doldurmayan takımın taraftarları için fazla iddialı sözler.Bu Samiyen Haberinde Messi getirmişiz gibi takılmasına feci gümlüyorum. Bizim taraftarin manasız Faslı sevgisi kadar cringe az şey gördüm
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Avatarına koydugun adamın imha oldugunu bildigin haldeBu Samiyen Haberinde Messi getirmişiz gibi takılmasına feci gümlüyorum. Bizim taraftarin manasız Faslı sevgisi kadar cringe az şey gördüm
Bologna gibi bir takımdan çıkamamış 110 maçta 11 gole katkı verebilmiş. Çok da elzem sayılmaz. Süperstar biri gelmeli.bu seneki takımın orta sahada oliveirayı tolere etme şansı yok mesela
bu sene torreiranın partneriyle beraber yapması gereken bir numaralı iş dönenleri hızlıca toplayarak takımı sürekli ilerde tutmak
oyun kurulumu görevi artık 8 numaradan belliki ziyeche kayacak
dominguez de aslında aradığımız profile çok uyuyor
Parçalı ile görelim artık yeni yıldızımızı
Akşam statta olacakmış sahaya çıkıp taraftarı selamlamalı
Senin endişen yatırım yaptığın adamın yatırım karşılığını alamamak değil mi? Ee benim dediğim yere geliyor. Zamaninda Diagne den 13m kol gibi fatura ödemiş takımız. Zaniolo'daki risk bana göre Diagne den daha küçük o yüzden sorun görmüyorum
Bu Samiyen Haberinde Messi getirmişiz gibi takılmasına feci gümlüyorum. Bizim taraftarin manasız Faslı sevgisi kadar cringe az şey gördüm