Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bülent korkmaz koskoca kaptansın yaptığın çok büyük ayıp yazıklar olsun

Bülent Korkmaz 2 senedir nerde Galatasaray düşmanı var yanlarında oluyo zaten şaşırtıcı değil

bu seneki takımın orta sahada oliveirayı tolere etme şansı yok mesela

bu sene torreiranın partneriyle beraber yapması gereken bir numaralı iş dönenleri hızlıca toplayarak takımı sürekli ilerde tutmak

oyun kurulumu görevi artık 8 numaradan belliki ziyeche kayacak

dominguez de aslında aradığımız profile çok uyuyor
Kesinlikle işin özeti ve anafikri budur.

Parçalı ile görelim artık yeni yıldızımızı

Akşam statta olacakmış sahaya çıkıp taraftarı selamlamalı

Bu Samiyen Haberinde Messi getirmişiz gibi takılmasına feci gümlüyorum. Bizim taraftarin manasız Faslı sevgisi kadar cringe az şey gördüm

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Avatarına koydugun adamın imha oldugunu bildigin halde

sabahtan beri

icardi avatarı koydun mudahil oldum

kerem koydun neyse zaten kötü oynuyor dedım ellemedım

torreira koymussun mudahil olacaktım profiline girdim ama boeyle degismis

amacın nedir

bu seneki takımın orta sahada oliveirayı tolere etme şansı yok mesela

bu sene torreiranın partneriyle beraber yapması gereken bir numaralı iş dönenleri hızlıca toplayarak takımı sürekli ilerde tutmak

oyun kurulumu görevi artık 8 numaradan belliki ziyeche kayacak

dominguez de aslında aradığımız profile çok uyuyor
Bologna gibi bir takımdan çıkamamış 110 maçta 11 gole katkı verebilmiş. Çok da elzem sayılmaz. Süperstar biri gelmeli.

Senin endişen yatırım yaptığın adamın yatırım karşılığını alamamak değil mi? Ee benim dediğim yere geliyor. Zamaninda Diagne den 13m kol gibi fatura ödemiş takımız. Zaniolo'daki risk bana göre Diagne den daha küçük o yüzden sorun görmüyorum

Zaniolo gerçekçi ve doğru bir yatırımdı. Şu an o gerçekçi ve doğru yatırımı -eğer sözleşme şartları korktuğum gibiyse- büyük riske attığımızı düşünüyorum. Eskiden yaptığımız kötü yatırım hatalarıyla kıyaslamanın manası yok. O zamanlar da inşallah yönetimin bir bildiği vardır dedik, meğer hiçbir bildikleri yokmuş. Seneye yaz Zaniolo kötü kolay kolay yeni talipleri çıkmayacak bir halde geri dönerse belki kaygımı anlarsınız ama umarım bu sefer gerçekten bildikleri vardır, bu satış garanti veya garantiye çok yakın bir satıştır, ve gerçekten 40 milyona yakın gelir elde ederiz.

Bu Samiyen Haberinde Messi getirmişiz gibi takılmasına feci gümlüyorum. Bizim taraftarin manasız Faslı sevgisi kadar cringe az şey gördüm

1692453886954.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt