Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
vallah bir hocaya ziyech alınıyorsa o hoca yatsın kalksın onu getiren adam için şükür duası etsin

zanioloyu oynatamadın amenna
ziyechi oynatamazsa ciddi sıkıntı var

boş boş rashica isterim dedin yönetimi sıkıntıya soktun

thielemans dedin yönetimi sıkıntıya soktun

acurla maç ayarladın takımın en önemli adamı senin yüzünden 1 aydır yok
senin yüzünden yönetim ortasaha transferi yapmadı diye eleştirildi

kötü top oynattın yönetim eleştirildi

bende erden timurun yerinde olsam bende sana sormadan transfer yaparım

artık bugün itibari ile bu takım top oynayacak arkadaş! şampiyon takım olduğu gibi duruyor!

Senin yüzünden söyle oldu senin yüzünden böyle oldu

Ulan bir gün de söyleyin ki senin sayende fenere iki macta 6 gol atti seneler sonra ilk defa icerde disarda tokatladik,derbi maclarda üstünlük sagladik,11-12 sezonundan bu yana ilk kez baskin bir oyun ile sampiyon olduk

Ama nerde

Hep nankörlük bunlar

Acil sağ bek yedeği almamız lazım boey'den yararlanamiyacagiz sezonun geri kalanında. Adamin kariyerini bitirmeye ant içmiş kişiler var aramızda yakında sakatlandığı haberini alırız.

Gol şarkısı olayı Icardi'ye özel olmalı onun dışında klasik I Will Survive devam öyle bir müzik ki aynı anda bir sürü gol gözümün önüne geliyor geçmişten

1692454165038.png

Avatarına koydugun adamın imha oldugunu bildigin halde

sabahtan beri

icardi avatarı koydun mudahil oldum

kerem koydun neyse zaten kötü oynuyor dedım ellemedım

torreira koymussun mudahil olacaktım profiline girdim ama boeyle degismis

amacın nedir
Adminim acil müdahale etmeniz lazım en son yaptığında adam sakatlıklardan maça çıkamadı oliviera yaptı adam formsuzlukdan berkana formasını kaptırdı. Oliviera'ya dönsün en azından takıma zararı olmaz.

İtalya orta küme takimlarini izleyen amma çok arkadaş varmış önce baceo mu ne boktur onu ovduler herifin beli dönmüyor şimdi adını ilk defa YouTube da duydukları domingezi ovuyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt