Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burhan Can Terzi:

“Erden Timur’un 40 gündür beklettiği 8 numara; Ndombele.”

1692454607162.png

giphy (4).gif

Belhanda denese stadın dışına atar.
Bu pasları düz pas gibi çok rahat atıyor. Oyun görüşü bayağı iyi.

Pasları klasik 10 no gibi iyi değil ama klasik 10 no lardan farkı dribbing yapabiliyor ve karşı press yapabiliyor. Aslında tam aradığımız adam. 8.5 no diyebiliriz. Bence bizde kanat değil 8.5 rolünde oynar.

Senin yüzünden söyle oldu senin yüzünden böyle oldu

Ulan bir gün de söyleyin ki senin sayende fenere iki macta 6 gol atti seneler sonra ilk defa icerde disarda tokatladik,derbi maclarda üstünlük sagladik,11-12 sezonundan bu yana ilk kez baskin bir oyun ile sampiyon olduk

Ama nerde

Hep nankörlük bunlar

tam fbliler gibi konuşmussun
fbyi yendik wuhuuu
ben öyle über futbol oynadığımızı düşünmüyorum özellikle kapanan takımlara karşı çok çok çok zorlandık

fb ve bjkde bizim puan baremimize yakınlar

anadolu takımları geçen sene ekonomi olarak çöktüler bu takımlarına yansıdı sivas bile maaşları ödeyemedi ilk defa borca girdiler uefa parası almalarına rağmen

arda bak seninle anlaşarım en azından tartışırken önüme done koyuyorsun normal zekalı insanlar gibi hak verdiğim konularda var okan hocayı tabi ki destekleydceğiz onda problem yok

benim ftye dediklerimin 10da1 ini okan hocaya söylemiyorum @Cafer Güney bilir
çünki iyi niyetli olduğunu biliyorum
ftnin son seneleri kötü niyetliydi çünki

ama bence bizi ilerie götürecek teknik donanıma sahip olmadığını düşünüyorum
bunu gösteremedi daha

Ne a101 i ne bimi biz burda beyaz peynir bulamiyoruz Fransanin en kuzey batisindayim ben Guingam Brest tarafi en yakin turk urunu satan yer 2 saat buraya. 😀
Ahahahahah :ROFLMAO:

Yorumunuzu Turkiye icinde yaptiginizi dusundum, kusura bakmayin.

Internet uzerinden de mi satis yok hocam? Ne bileyim Paris'e iyi, kaliteli urun gelmiyor mudur TR'den?

szalai sıçışla başlamış. neye göre şuna o bonservis verildi hiç anlayamayacağım bir iş

Sürüyle transfer yaptık bakambu harici hazır olan oynayabilen yok,Okan hocanın işi zor birsekilde puanları almalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt