Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fb'nin 10-15 macini izleyen kulup Szalai'ye 5 kurus vermezdi. Les gibi sezon gecirdi. Hatta gecen sezonki Fb'den yalnizca Ferdi ve Zajc'i yedek olarak Gs'ye alirdim. Bir de Arda Güler'i u19 takimina. Digerleri 5 para etmez.

F34vaWBXsAAnuj_

Fatih hocanın yaşı malum o devrini güzel başarılarla kapattı
bunu oda biliyor taraftarda biliyor şimdi Okan hocaya ve Takıma destek zamanı

tam fbliler gibi konuşmussun
fbyi yendik wuhuuu
ben öyle über futbol oynadığımızı düşünmüyorum özellikle kapanan takımlara karşı çok çok çok zorlandık

fb ve bjkde bizim puan baremimize yakınlar

anadolu takımları geçen sene ekonomi olarak çöktüler bu takımlarına yansıdı sivas bile maaşları ödeyemedi ilk defa borca girdiler uefa parası almalarına rağmen

arda bak seninle anlaşarım en azından tartışırken önüme done koyuyorsun normal zekalı insanlar gibi hak verdiğim konularda var okan hocayı tabi ki destekleydceğiz onda problem yok

benim ftye dediklerimin 10da1 ini okan hocaya söylemiyorum @Cafer Güney bilir
çünki iyi niyetli olduğunu biliyorum
ftnin son seneleri kötü niyetliydi çünki

ama bence bizi ilerie götürecek teknik donanıma sahip olmadığını düşünüyorum
bunu gösteremedi daha

Ben feneri yendigimiz icin övünmedim

Feneri icerde disarda yenmekten beter ettik ve sampiyon olduk herkesin hayal ettigi bir sezon yasadik bununla övündüm

Bizi ileri götürecek teknik donanim dedigine karsilik sunu diyorum,üstte yazdigim basarilari elde etmis teknik direktörü bunlari gerceklestirdi basarili oldu diye cezalandiralim yerine yenisini getirelim böyle bir mantik yok

Avrupa icin daha önce basaksehir de basarili oldu hoca uefa da ceyrek finale kaldi,cl de ise zayif bir kadro ile en azindan kafa kafaya oynayacak cesareti gösterdi psg ve manutd’e karsi

Transfer döneminden sonra corba olmus kadromuzu yine okan hoca dogru sekilde oynatacak,gecen sezon da uyumsuz bir kadro’yu önde baski oyununa ikna etti 36 yasindaki mertens ve icardi’yi ikna etti

Biraz sabir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt