Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bülent efsane falan değildir, rizeden sonra saygım kalmamıştı zaten şimdi hiç kalmadı
Bulent de cok uzuldu. Ulan 20 senesini takima vermis adama sallamayin. Seyrettin mi Monaco macini? O sene yari final de Bulentin payini biliyormusun? Rize de kim? Yel kayadan toz alir. Emege saygi olsun biraz. Insanligin geregidir.

3 senede 33 milyon euro kazanacak. Gitmeyenin asıl aklından şüphe etmek lazım . İtalya'da devam etse senelik 2-3 milyondan fazla kimse vermezdi. Böyle büyük paralara elin yıldız oyuncuları bile hayır diyemezken Merih'in gitmesi de normal.

Icardi niye gitmedi mesela? Yasi 29-30 olsa anlardim ama hala basariya ac olmasi lazim 25 yasindaki futbolcu. Yoksa dedigin gibi o parayi kimse yok demez

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

burak elması sırf bu yüzden istemiyordum

mallıkdı yaptığı

ozaman bu yönetimde mal eğer öyle bir düşünceleri varsa

yeter arkadaş ftde ft

devri bitti

kendisini gsden üstün görmeye başladı
aldı boyunun ölçüsünü gitti yazlığına
zaten bizi çalıştırırkende yazlığından çık ıyıtdu
zırt pırt bodrumdaydı

sırf o yüzden okan hocanın başarılı olmasını istedim oldu çok şükür

ama artık bi üst levele çıkmalıyız

ben okan hocayla o üst levele çıkacağımızı sanmıyorum

ayriyeten yok yabancı hoca filan filan boş muhabbetler görüyorum
sen doğru kadro doğru hoca yap bak nasıl yabancı hoca iş yapacak bu ülkede
Okan Buruk olmasaydı yabancı hoca gelecekti. FT bu yönetimin gündeminde olmadı.

Aynen katılıyorum Sevgili Evren.

Ama şunuda belirtmeliyim ki ; 3 maç kaybettik diye Okan hocayı linç etmek kimseye birşey kazandırmaz . Lig uzun maraton. İdam etmekten ziyade sabır göstermemiz elzem. Takım gerçekten henüz hiç oturmadı.Eksik oyuncular , mutsuz oyuncular , idmansız oyuncular mevcut . Rashica muhabbetinden de bir kurtulabilirsek eğer " ki en çok isteyen kişilerden birisi bendim " gerçekten iyi yla gireceğiz.
Benim aklıma takılan tek konu geçen seneden kondisyon antrenörü ve taktik antrenörlerimiz vardı onlarla neden yollar ayrıldı , yerleri dolacakmı .Çok şükür geçen sene çok büyük sakatlık hiç yaşamamıştık.Umalım ki bu senede öyle olsun ve 90 dakika mücadele edebilelim.
Bunu kendim icin soylemedim ama medyanin tumu ve bir kisim sagduyusuz taraftar kotu bir 3 hafta ve molde macindaki kotu bir skorda okani cig cig yerler

Icardi niye gitmedi mesela? Yasi 29-30 olsa anlardim ama hala basariya ac olmasi lazim 25 yasindaki futbolcu. Yoksa dedigin gibi o parayi kimse yok demez

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
İcardi zaten gittigi yerde 9-10 milyon Euro maaş aliyordu köşeyi dönmüştü, Merih'in öyle bir kariyeri olmadi zaten olmazdı da

3 senede 33 milyon euro kazanacak. Gitmeyenin asıl aklından şüphe etmek lazım . İtalya'da devam etse senelik 2-3 milyondan fazla kimse vermezdi. Böyle büyük paralara elin yıldız oyuncuları bile hayır diyemezken Merih'in gitmesi de normal.
Gitmesinde sorun yok.

Ama Arabistan'da top koşturan adamın da artık Milli Takımda yeri yoktur bence de. Müthiş bir seviye farkı var.

Salih Özcan iyi olurdu orta sahaya hem yerli olarak bizi çok rahatlatırdı. Ndombele tarzı riske girmektense Salih Özcan'ı getirmek çok daha mantıklı olur.

Kerem yerine Salihi alsak daha mantikli olurdu bence. Tabi bonservis 3-4 milyon daha fazla ve maasi +2 olurdu ama Torreira olmadigi an 6 no olarak da oynatabilirdik.

Beyler Zaza Kap geldi mi ?

images

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt